bazár, predaj, inzercia, predám

Stráženie dieťaťa

Kategória: Brigády

Dobrý deň hľadám pani/slečnu na stráženie dcérky skoro 3ročnej tri dni do týždňa od 9:30-21:00
Na cene sa dohodneme najlepšie dlhodobo nie len počas prázdnin
Stráženie dieťaťa
Podobné inzeráty
Hľadám prácu straženie detí/osobný asistent
Hľadám prácu v oblasti stráženia detí, či osobnej asistentky. Časovo som flexibilná, viem sa prispôsobiť. Mám skúsenstí s prácou detí v Afrike, či strážením detí známym a prax z družiny, ako vychovávateľka. Pokiaľ ide o stráženie detí stále robím predprípravu , aby sme s dieťaťom využili čas efektívne. Samozrejme môže byť aj po dohode s rodičmi , ak sú špeciálne požiadavky na rozvoj dieťaťa. Skúsenosti aj s deťmi s Adhd. Pokiaľ ide o osobnú asistenciu prax z domova dôchodcov. Činnosť: plánovanie voľného času, prechádzky. Mzda:7€ hod Nemám auto.
Starostlivosť o zvieratá
Hľadám zodpovednú osobu na stráženie malých psov počas mojej neprítomnosti (cestovanie do zahraničia) Ubytovanie zabezpečené. Mzda dohodou. Chorvátsky Grob.
Hľadám opatrovateľku
Zháňame stálu opatrovateľku pre nášho kocúrika ak pôjdeme na dovolenku alebo k rodičom na par dni. Stráženie za sympolicku cenu alebo len na spestrenie dňa. Väčšinu dňa prespí nevyžaduje veľkú starostlivosť... Najlepšie v okolí Oravského Podzámku, Dolný Kubín alebo Ružomberok.
Opatrovanie detí
Dobrý deň. Ponúkam občasné stráženie detí v okolí Dubnice. Študujem na strednej odbornej škole pedagogickej. S deťmi mám dosť skúseností či už v rodine, na praxi v materskej škole alebo aj ako opatrovateľka v inej rodine. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Hladam brigádu
Hladam si brigádu na dohodu, upratovanie, bufet, stánok, stráženie, hocičo podobne, Mam 15 rokov, som komunikatívna, časovo sa viem prispôsobiť, a rada sa ucim nove veci, vyhovovalo by mi niečo v Bratislave alebo okoli, Prosim pokial viete o niečom takom alebo poznate niekoho kdo áno, ozvite sa mi na gmail. Dominika.klimova222@ alebo sms, ďakujem.
Praca
Dobrý deň .Hľadám si akú kolvek brigádu môže byť aj opatrovanie dieťaťa alebo staršieho človeka upratovanie.....ale aj TPP .momentálne nezamestnaná