bazár, predaj, inzercia, predám

STRECHY - FRANCE - ZMLUVA

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : , Francúzsko


STRECHÁR - šikmé strechy 80% - škridla / blacha

Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov.

Firma zabezpečuje a hradí
: ubytovanie, firemné auto, firemné náradie

HĽADÁME pracovníkov na pozície :

STRECHÁR, TESÁR

Potrebná prax min 2 roky.


TURNUSY sú 5 týždnové a 1-2 týždne doma.

Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá.



Práca v FRANCUZSKU !! sa vykonáva na slovenskú pracovnú zmluvu :

* 13 eur(nastupný) bez znalosti jazyka
* 14 eur(nastupný) francuzky, anglicky jazyk

Práca je vykonávaná cca 9 - 10 hod/denne,
6 dní v týždni.
+- 230 hod / mesiac

Firma poskytuje prácu celoročne.

Firma dáva zálohy 400 eur mesačne.


NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ!

V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
STRECHY - FRANCE -  ZMLUVA
Podobné inzeráty
Tesár/pokrývač - RAKÚSKO
Pre nášho klienta v Rakúsku príjmeme pracovníkov na pozíciu Tesár - strechy, krovy pokrývač. Náplň práce: - stavba krovov, striech - práca s drevom, montážne práce - pokrývanie, izolácie, ploché strechy Vhodné pre jednotlivcov alebo dvojice. V rámci dvojice nutnosť NEMECKÉHO jazyka a auta. Je potrebné mať dobrú predchádzajúcu pracovnú prax v odbore a schopnosť komunikovať v NEMECKOM jazyku. Zamestnanecké výhody, benefity: - práca na TPP - rakúska pracovná zmluva - legálna práca - diéty - príspevok na ubytovanie/ubytovanie hradené - po prvom odpracovanom týždni možnosť zálohy Sprostredkovanie je BEZ POPLATKOV! Sme špecialisti pre krajiny Rakúsko a Nemecko. DLHOROČNÉ SKÚSENOSTI, pôsobíme už 10 rokov v oblasti sprostredkovania práce! V prípad záujmu o túto pracovnú pozíciu, zašlite CV prostredníctvom našej elektronickej databázy na poprípade mailom: job@ alebo nás kontaktujte. Kontaktná osoba: Zuzana Hakeova Tel.:
Práca pre Montérov solárnych panelov - Rakusko 24 €
Náplň práce - Ponuka práce pre skúsených montérov solárnych panelov na rovné a šikmé strechy v Tirolsku pre partiu 2-3 členov. -čítanie plánov -výmera strechy -montáž konštrukcie a panelov -kabeláž k menicu Požiadavky na uchádzača - SZČO alebo S.R.O - A1 - Základné náradie - Nemecky alebo anglický jazyk jeden z partie - Nástup možný ihneď - Vyžadujeme prax Odmena 23,00 € / hod - bez nemčiny 24,00 € / hod - s nemčinou/angličtinou Ubytovanie ubytovanie zabezpečené, býva sa v apartmánoch a v penziónoch, nehradené (noc cca 20€) - možnosť zálohy Spôsob spolupráce zmluva o dielo (na živnosť) Spôsob fakturácie týždenná fakturácia, 15-dňová splatnosť faktúr, možnosť záloh pri prvom turnuse Nástup po dohode V prípade záujmu nám posielajte váš životopis na praca@ alebo telefonicky na tel. číslo
Pokrývač/Dachdecker Švajčiarsko
Sme vedúcou firmou ktorá sa podieľa na rekrutácii pre najväčšie švajčiarské firmy v stavebnom sektore. Práca bezprostredne cez švajčiarsku firmu na švajčiarsku zmluvu. Vďaka niekoľkoročným skúsenostiam na švajčiarskom trhu ti pomôžeme nájsť rýchlo prácu na obecne najlepšiom trhu práce v Europe. Hľadáme pokrývačov na pokrývanie šikmých a rovných striech vo Švajčiarku. Šikmé strechy sa pokrývajú s tvrdou krytinou, rovné strechy zváraním lepenky alebo termofolie. Práca je na švajčiarsku pracovnú zmluvu ako Temporär. Pracovný čas 40 - 50 hodin týždenne. Plat 33 - 38 švajčiarskych frankov Brutto na hodinu (v závislosti od skúsenosti)+ Spesen (diety) vo výške 12-16 švajčiarskych frankov Netto na deň. Požadujeme: dobré skúsenosti s prácou pokrývača, nemecký jazyk na komunikačnej úrovni a vlastný automobil. VÝHODY: švajčiarska pracovná zmluva, pracovné povolenie na prvé tri mesiace, neskôr pomoc pri vybavení pracovného povolenia na celý rok, ubytovanie je vždy zabezpečené a rezervované na vaše meno/ hradené samostatne (cena 600 – 800 švajčiarskych frankov na mesiac, štandardne sa platí suma za týždeň pri nástupe, neskôr znova po týždni), nadčasy, týždenné vyplácanie mzdy, využívanie výhod sociálneho systému (napr. rod. prídavky na 1 dieťa vo výšké 250-300CHF atď), správne nastavenie daňových odvodov (Quellensteuer), pri obojstrannej spokojnosti dlhodobá spolupráca. Neustála pomoc z našej strany v akejkoľvek situácii.
Slamené strechy Francúzsko /// STRECHY
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : FRANCÚZKSO PRÁCA JE NA PRACOVNÚ ZMLVUU Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto, firemné náradie HĽADÁME pracovníkov na pozície : Strechár - SLAMENÉ STRECHY Potrebná prax min 2 roky. HĽADÁME JEDNOTLIVCOV ALEAJ CELÚ 4-5 ČLENÚ SKUPINU TURNUSY sú 5 týždnové a 1 až 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. PRACOVNÍK : 13.5 eur/NETTO hodina PARŤÁK - 15.5 EUR/ NETTO HOD FRANCUZSKY JAZYK JE VÍTANÝ - Práca je vykonávaná cca 9/10 hod/denne, 6 dní v týždni. +- 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 - 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
MURÁRI - RAKÚSKO (ZVÝŠENÁ MZDA)
Práca v Rakúsku - Hľadáme murárov, jednotlivcov aj partie (2-3 členné), na dlhodobú prácu v Rakúsku, za týchto podmienok: - RAKÚSKA PRACOVNÁ ZMLUVA so všetkými výhodami rakúskeho sociálneho systému (13. a 14. plat atď). - neustála BEZPLATNÁ STAROSTLIVOSŤ súvisiaca s prácou v Rakúsku. Nástup možný podľa dohody. Dostatočná prax v obore a aspoň pracovná nemčina u jedného z partie sú nevyhnutné. Jednotlivcov bez nemčiny momentálne zamestnať nevieme. Ponúkame: - rakúska pracovná zmluva - 17,54 € / hodina, - nadčasové hodiny 26,30 € / hodina - diéty 41,60 € /deň - 13. a 14. plat - každý týždeň možné zálohy - pekné ubytovanie s vlastnou kuchyňou je vopred zabezpečené zamestnávateľom (komerčné penzióny). ODLIŠUJEME SA TÝM, že v prípade zamestnania poskytujeme absolútne bezplatne kompletnú starostlivosť: - vybavenie potrebných formulárov z rak. úradov (napr. formulár E106 - poskytovanie zdravotnej starostlivosti na Slovensku; vybavenie E-card, U1 atď.) - vybavovanie BUAKU - telefonická asistencia, tlmočenie v najrôznejších situáciách v Rakúsku 24h/denne - celoročne garantovaná práca - bez akýchkoľvek poplatkov - priateľská atmosféra Poradíme však, aj keď u nás nepracujete. V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis, alebo môžete využiť jednoduchú, bezplatnú registráciu na našej internetovej stránke Na rakúskom trhu pôsobíme 5 rokov, spolupracujeme len s overenými firmami, čo nám umožňuje zabezpečiť dobrú prácu po celý rok. Pre dobrých ľudí máme prácu stále. Máme mnoho ľudí, ktorí cez nás pracujú už druhým, tretím rokom. Budeme radi, keď sa stanete ďalším z nich. Pre viac informácií nás kontaktujte prostredníctvom tohto inzerátu alebo na doleuvedenom telefónnom čísle. Pri odpovedi na tento inzerát nezabudnite uviesť Vaše telefónne číslo.
TESÁRI - ŠALOVAČI - RAKÚSKO (ZVÝŠENÁ MZDA)
Práca v Rakúsku - Hľadáme tesárov - šalovačov jednotlivcov aj partie (2-4 členné), na dlhodobú prácu v Rakúsku, za týchto podmienok: - RAKÚSKA PRACOVNÁ ZMLUVA so všetkými výhodami rakúskeho sociálneho systému (13. a 14. plat atď). - neustála BEZPLATNÁ STAROSTLIVOSŤ súvisiaca s prácou v Rakúsku. Nástup možný podľa dohody. Prax v obore a aspoň pracovná nemčina u jedného z partie sú nevyhnutné. Ponúkame: - rakúska pracovná zmluva - 16,74 € / hodina, - nadčasové hodiny 25,10 € / hodina - diéty 41,60 € /deň - 13. a 14. plat - každý týždeň možné zálohy - pekné ubytovanie s vlastnou kuchyňou je vopred zabezpečené zamestnávateľom (komerčné penzióny). ODLIŠUJEME SA TÝM, že v prípade zamestnania poskytujeme absolútne bezplatne kompletnú starostlivosť: - vybavenie potrebných formulárov z rak. úradov (napr. formulár E106 - poskytovanie zdravotnej starostlivosti na Slovensku; vybavenie E-card, U1 atď.) - vybavovanie BUAKU - telefonická asistencia, tlmočenie v najrôznejších situáciách v Rakúsku 24h/denne - celoročne garantovaná práca - bez akýchkoľvek poplatkov - priateľská atmosféra Poradíme však, aj keď u nás nepracujete. V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis, alebo môžete využiť jednoduchú, bezplatnú registráciu na našej internetovej stránke Na rakúskom trhu pôsobíme 5 rokov, spolupracujeme len s overenými firmami, čo nám umožňuje zabezpečiť dobrú prácu po celý rok. Pre dobrých ľudí máme prácu stále. Máme mnoho ľudí, ktorí cez nás pracujú už druhým, tretím rokom. Budeme radi, keď sa stanete ďalším z nich. Pre viac informácií nás kontaktujte prostredníctvom tohto inzerátu alebo na doleuvedenom telefónnom čísle. Pri odpovedi na tento inzerát nezabudnite uviesť Vaše telefónne číslo.