bazár, predaj, inzercia, predám

Strengthshop - Lavica na sissy drepy

Kategória: Fitness, jogging

Nová a nepoužitá Lavica na Sissy drepy značky Strengthshop. Sissy drepy sú cvik neprávom uvrhnutý do zabudnutia, pretože je skvelý na tréning kvadricepsov a sedacích svalov.

Rozmery: 1080 mm x 445 mm x 465 mm.

Hmotnosť:  21 kg.

Minimálna výška nastavenia opierok na nohy - 40 cm
Maximálna výška nastavenia opierok na nohy - 50 cm

Nosnosť - 250 kg (spolu s atlétom)

V prípade záujmu nás kontaktuje iba mailom.
Strengthshop - Lavica na sissy drepy
Podobné inzeráty
Strengthshop - Stojan na drepy
Nový a nepoužitý! Nastaviteľný voľne stojaci oceľový stojan na drepy značky Strengthshop. Nastaviť je možné výšku aj šírku, tak aby Vám čo najlepšie vyhovovali. Rozmery: Výška – Nastaviteľná od: 109cm – 167cm Celková šírka – 121cm Nastaviteľná šírka medzi stĺpikmi: 38cm – 112cm Dĺžka – 66cm V prípade záujmu nás kontaktujte iba mailom.
stojan na drepy, činka, posilňovacia lavica
stojan na drepy, činka, posilňovacia lavica nepoužité, ako nové. činka je typická 20 kg olympijská tyč. Dobrý deň, prepáčte google prekladač ako nie som Slovák. Predám tento perfektný stav Power rack (domyos) a lavica + činka. Nemá žiadne závažia. v stojane chýbajú dva zvýraznené kusy ENG: squat rack, barbell, weight bench unused, good as new. barbell is a typical 20 kg Olympic bar. Hello, forgive the google translate as I am not Slovak. I am selling this perfect condition Power rack (domyos) and bench + barbell. It has no weights. Ther rack is missing only the pieces highlighted.
Strengthshop - Lavica na čínske veslovanie
Nová a nepoužitá Lavica na čínske veslovanie značky Strengthshop alebo tzv. Seal row je klasické old-schoolové zariadenie ako doplnok k vzpieračskému tréningu. Momentálne je možné nájsť túto lavicu iba v starších vzpieračských kluboch lebo posilňovniach. Príťahy na tejto lavici sú solídnym asistenčným cvikom. Využívajú ho najmä vzpierači, ale vidno ho aj v tréningu u mnoho trojbojárov. Rozmery: Dĺžka – 100cm Šírka – 110cm Výška – 88cm Operadlo – 100cm x 30cm x 6.5cm Hmotnosť: cca 30kg Nosnosť držiakov: do150kg. Nosnosť: do 300kg. V prípade záujmu nás kontaktuje iba mailom.
Strengthshop - 2029 Power Bar
Nová a nepoužitá 2029 Strengthshop Power Bar – 2029 Power Bar s chrómovými rukávmi – je ekonomickou alternatívou pre tých lifterov, ktorým sa zdajú elitné tyče moc drahé a silovo sú v nižších kategóriách. Štandardná olympijská veľkosť (220cm dlhá, 50mm rukávy nakladacej časti, 20kg hmotnosť) Rovná oceľ s priemerom 29mm v úchopovej časti. Táto tyč má povrchovú úpravu E-coat (odolnejšia ako chróm alebo pozink), ktorý je odolný proti korózii, ekologický a ekonomický. E-Coating je proces elektrického nanášania farby na kovy. Výsledkom je odolný, dlhotrvajúci a bezpečný povrch, ktorý účinne odoláva oxidácii a korózii spôsobenej vodou, slnečným žiarením a chemikáliami používanými v domácnostiach. Lepšia pre statické cviky ako drepy, tlaky a mŕtve ťahy. Nosnosť: 260 kg Priemer: 29 mm Hmotnosť: 20 kg Dĺžka: ca. 220 cm PSI: 185 k 50 mm rukávy nakladacej časti Dĺžka rukáva: 40 cm Bronzové púzdra s koncovými uzávermi. Má pomerne ostré vrúbkovanie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím iba mailom.
Strengthshop - Power cage pre začiatočníkov
Strengthshop silová klietka Power Cage pre začiatočníkov vyrobená z 50x50x2mm oceľového profilu. V balení spolu J hákmi a bezpečnostnými ramenami. Vhodná ako stojan na drepy alebo bench press. Voľba pre začiatočníkov. Rozmery Výška – 210cm Šírka 142cm Dĺžka 126cm 25mm priemer bezpečnostných ramien 32mm priemer hrazdy Nosnosť: 200kg
Drepy
Predám doma vyrobený stojan na drepy a na dipy . Stojan na drepy sa dá rozmontovať. Je to nevyužité. Na cene sa vieme dohodnúť.