bazár, predaj, inzercia, predám

Strešný nosič menabo na bicykel

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám strešný nosič na bicykel nový nepoužitý rozbalené, najlepšie osobný odber
Strešný nosič menabo na bicykel
Podobné inzeráty
Predam, vymenim nosic na bicykle MENABO Steel Bike 2
Predam MENABO Steel Bike 2 nosic na 2 bicykle na kufrove dvere. Pouzity len 3krat. Mozna vymena za THULE Proride. Dovod predaja kupa noveho auta.
MENABO držiak na bike obojstranný
Predam novy, nikdy pouzity drziak vzajomne dvoch bicyklov medzi sebou - MENABO držiak na bike obojstranný vyr.c.: 00 ,spolu mam 2 ks,cena 15€/ks, aj samostatne, osobne v Kalinkovo, resp. dobierkou - cca 6 eur naviac
Predam strešný nosič na bicykel.
Predam 2x strešný nosič na bicykel na auto-uzamikatelny+ kluče. Osobne prebratie okr.Partizanske. Cena 2x strešný nosič -50€. - pozri aj moje ďalšie inzeráty-kliknite na meno Marián.
Univerzálny strešný nosic bicyklov Thule UpRide 599
Predám univerzálny strešný nosič Thule UpRide 599 + adaptéry na ovalnu trubku aj T drážku. Nosič je vhodný aj na elektrobicykle a karbonové. Upnutie je bez kontaktu s rámom bicykla, pretože háky bezpečne uchopia predné koleso. Univerzálna konštrukcia umožňuje upevnenie bicyklov s netradičným prevedením rámu, zadným odpružením a s držiakom fľašiek. Jednoduché ovládacie prvky umožňujú presunutie nosiča z jednej strany automobilu na druhú. Umožňuje uchytenie väčšiny bicyklov s veľkosťou kolies 20–29″ palcov a s pneumatikami do šírky 3″. Bicykel uzamkne k nosiču a nosič k strešnému nosiču. Zámky sú súčasťou + 1 klúč.
Strešný nosič na bicykel
Ponúkam jednoduchý nosič na bicykel k pripevneniu na strešný nosič auta.
na predaj nosič HAPRO Atlas acitve 4 bicykle
na predaj nosič značky Hapro 4 bicykle, nosič bicykla je uplné nový minimálne známky použivania nosič sa dá uplne nakloniť nosič sa dá uzamknúť dá sa každý jeden bicykel samostatne uzamknúť nosič je plne funkčny dohoda možná