bazár, predaj, inzercia, predám

Strieborná reťaz na ruku panská

Kategória: Šperky

Ponúkam na predaj :
Novú pánsku striebornú reťaz na ruku.
Dĺžka 225 mm, šírka 12 mm, hrúbka 3 mm
Váha 57 gramov (punc 925)
Nepoužívana,nenosená,vyčistená.
Dôvod predaja nevhodný darček
Viac info cez e mal alebo telefonicky
Moznost poslať na dobierku príp osobne
Strieborná reťaz na ruku panská
Podobné inzeráty
Retiazka na krk/ruku
Retiazky s krížikmi z chirurgickej ocele. Dostupné v zlatej alebo striebornej farbe, na krk alebo na ruku. Retiazka na krk 60 cm, na ruku 23 cm. Retiazka na krk 8 eur, na ruku 5,spolu ako sada 11 eur. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom alebo sms. Môžete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty. Ďakujem.
Predám strieborné retiazky na krk a ruku+prívesky Swarovski
Predám striebornú rietiazku na krk,plus privesok srdiečko Swarovski.pár krat nosené minimálne,bez poskodenia akurát na srdiečku hore na vrchu je trošku odštiepené,vidíte na foto..,ale ani to nieje veľmi vidieť.a striebornú retiazku na ruku srdiečka Swarovski.spolu za retiazku a privesok na krk 60€,retiazka na ruku 30€..všetko striebro 925,a srdiečka swarovski.kupované original v obchode.alebo všetko spolu predám ako set za 70€..klik.na meno a kukni ďalšie moje inzeraty.
Anjelske krídla, nekonečno
Náramok aj pre náročnejších. Tenká šnúrka vytvára nádherný minimalistický vzhľad. Aj napriek jej tenkosti je pevná, vyššej kvality + bižutérny komponent, anjelské krídla- cca.16 cm a posuvné. dĺžku si môžete upraviť podľa seba, Nekonečno 1x na širšiu ruku, 1x na úzku ruku, oba posuvné. Náramok je veľmi pohodlný na nosenie. Vďaka jednoduchému zapínaniu náramok jednoducho natiahnete na ruku a z ruky ho už ani nemusíte dávať dole. Po prevode na účet. Poštovné a balné v cene. Cena za kus. Pri odbere viac kusov dohoda možná. Prosím písať email, na sms neodpovedám. ĎAKUJEM.
Retiazka na krk a ruku
Predam z uslachtilej ocele retiazky, na krk (56cm) a ruku (20.5cm), dost hrube. Na ruku ma poskodeny uzaver (treba si dat opravit), pouzivane, treba ich precistit. Cena pevna za obidve. Dobierka +5 Eur, alebo osobne v Chorvatskom Grobe, pripadne v BA podla mojich moznosti (idealne Vajnory, Zlate piesky).
Reťaz z chirurgickej ocele
Predám novú reťaz z chirurgickej ocele. Obr. 1-4 set-retaz+naramok 25€ Obr. 5-6 reťaz 20€ Inzerát platí do zmazania, na SMS o aktuálnosti neodpovedam.
Zlatá pánska retiazka na ruku
Predám 14 karátovú zlatú pánsku retiazku na ruku.Hmotnosť je 25 g ,dlžka 25 cm. Retiazka je puncovaná.