bazár, predaj, inzercia, predám

Strieborne prstene

Kategória: Šperky

Predám strieborné 925 prstene. Veľkosť 52 a 53. Cena za oba 40 €. Cena za kus 25 €. Hmotnost 2,5 - 3 g /ks.
Strieborne prstene
Podobné inzeráty
Strieborné náušnice
Predám strieborné náušnice zo swarovsky krištálom a zirkónmi.pár za:20€.Pozlátené strieborné kruhy za:10€.Zapínanie náušníc na patent.Strieborné vysiace okruhlé(strom života)za25€.Vysiace pozlátene strieborné náušnice zo zirkónmi za25€.strieborné náušnice s opálom 25€.
Strieborné prstene
Predám strieborné prstene vo velkosti 50-51 a 52-53. Cena za kus je 10eur. Top stav,takmer nenosene.
Strieborné prstene 3 ks
Predám strieborné prstene punc rydzosti 925 Vid foto . Možnosť predaja aj samostatne, cena dohodou
Strieborné prstene a iné striebro
Ponúkam 4 strieborné prstene, 1 s očkom - číry kruh (ružové srdiečko a antracitová slzička už nie sú k dispozícii) a 3 bez očka. Veľkosť 59 - 62, na hrubšie prsty. Ďalej retiazky, prívesky, náramky zo striebra, viď. foto. Niektoré nikdy nepoužité, vhodné aj ako darček. V prípade záujmu informácie doplním. Kontakt len mailom, tel. č. neexistuje. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Pánske prstene
Predám používané tri pánske prstene z chirurgickej oceli s priemerom 21 mm. Jeden prsteň je posvätený z Medžugoria, na ktorom je laserom vyrytý Otče náš po francúzsky; zvyšné dva prstene majú motív plameňa a čínskych znakov. Predávam aj osobitne.
Prstene Pure Joy od Pierre Lnag
Pierre Lang prstene Pure Joy v dvoch prevedeniach 1/ Prsteň, prevedenie-zušľachtené rhodeniom GO/MGR+KY, farba zlata,vo veľkosti 58 2/ Prsteň, prevedenie-zušľachtené rhodeniom RH/WSS+KY, farba striebra,vo veľkosti 58 Prstene sú nové, nenosené, pôvodná cena 119 EUR / kus, teraz 60 EUR/kus Zaslanie poštovné, osobný odber Chorvátsky Grob alebo Bratislava V prípade záujmu mi prosím napíšte správu Pierre Lang šperky sú jedinečným doplnkom každej ženy. Tieto šperky vyrába prevažne ručne rakúska manufaktúra s viac ako 50 ročnou tradíciou. Šperky sú vhodné aj pre alergikov