bazár, predaj, inzercia, predám

Strieborne slapky na platforme, velkost 38, koža

Kategória: Topánky, obuv

Predam kozene strieborne slapky na platforme, velkost 38, cena 50 eur.

Najlepsie osobny odber Michalovce alebo poslem postou /dobierka len po zalohe/.
Strieborne slapky na platforme, velkost 38, koža
Podobné inzeráty
Zlate slapky na platforme, velkost 38, koža
Predam kozene zlate slapky na platforme s ozdobou, velkost uvedena 39, ale sedia na velkost 38. Cena 50 eur. Najlepsie osobny odber Michalovce alebo poslem postou /dobierka len po zalohe/.
UGG kožené šľapky dámske č.38 - nenosené
Predám nové šľapky UGG č. 38 – čierne so sivým nápisom značky a v podrážke sú drobnučké farebné, sotva badateľné, detaily. Je to kombinácia semišovej kože, textílie a časť s nápisom UGG je akoby zo strihanej vlny. Sú ľahké, veľmi dobre spracované a na nohe vyzerajú naozaj pekne a štýlovo. Šľapky sú v pôvodnej krabici, len vyskúšané – ja, žiaľ, zo zdrav. dôvodov nemôžem nosiť nič na holej nohe a keďže styčná plocha s nohou je z tkaného materiálu (ako bývajú priedušné športové veci), tak sa mi v silónových ťapkách šmýkajú z nohy. - pridávam aj popis od predajcu: Šľapky z kolekcie UGG. Model vytvorený spojením prírodnej kože, textilnej látky a syntetickej látky. Vďaka zvršku zo semišovej kože obuv dokonale sedí na nohe a zaisťuje mäkkosť a pohodlie. Vyznačujú sa mimoriadnou kvalitou spracovania. Hrúbka vrúbkovanej podrážky: 4,5 cm • Zvršok: Prírodná koža - Ovčia, Prírodná koža(useň) - Zamš • Podrážka: Vysokokvalitný materiál • Technológie: Treadlite • Vložka: Textilná vložka s vysokosavou schopnosťou • Vnútro: Textil Cena: 59 € (PC: 89.90 €) + poštovné podľa cenníka pošty: 3.90 € - balík na poštu 4.90 € - balík na adresu
Šľapky BERKEMANN - Isabella 01105 Stone 967
Šľapky BERKEMANN - Isabella 01105 Stone 967 Ponúkam nové nenosené celokožené šlapky od nemeckej značky Berkemann. V prípade rýchleho záujmu možná dohoda na cene. č. EU 》39 • Materiál Zvršok: Prírodná koža(useň) - Nubuk Materiál podpätku: Pokrytý kožou, Vysokokvalitný materiál Podrážka: Vysokokvalitný materiál Vložka: Koža Vnútro: Koža • Dizajn a štýl Carryover: ÁNO Iné: Gumený ukrytý klin Farba: Sivá Na zdravotné účely: ÁNO Typy podpätku: Klinový Typ zapínania: Vsuvky Typ špičky: Otvorená Vyberateľné vložky: Nie • Veľkosť a strih Hrúbka podrážky: 2,5 cm Váha topánky (najmenší rozmer): 286 g Celková výška topánky: 10,5 cm Výška podpätku (v najmenšej veľkosti): 3,5 cm Výška podpätku (v najväčšej veľkosti): 4,2 cm Detaily produktu Krajina pôvodu: Európska únia Producent: Berkemann Model: Isabella 01105 Sezóna: Jar/Leto Kód:
Šľapky na platforme čierne
Predám nové šľapky na platforme len odskúšané v top stave velkosť 38.
Šľapky na platforme
Predam šľapky na platforme veľmi pohodlne velkost 37 spolu 25€ zvlášť 1 pár 13€
Atypické letné šľapky na platforme, 41/42
Nové letné dámske (dievčenské) šľapky na vyššej platforme moderného štýlu. Remienky sú priesvitné, lemované neonovo žltou farbou a sú nastaviteľné prackami. Platforma je biela kombinovaná opäť neonovo žltou farbou. Veľkosť písaná 42, porovnajte si rozmery... ROZMERY: Vnútorná dĺžka - 26,8 cm (odporúčam na chodilo dĺžky max. 26,3 cm) Výška platformy - pod pätou - 9 cm Výška platformy - pod prstami - 3,5 cm Cena 9,50 eur + 2,50 eur doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem ani osobne. Ďakujem za pochopenie.