bazár, predaj, inzercia, predám

Striekacie zariadenie

Kategória: Ostatné

Predám striekacie zariadenie použivané 2 mesiac a zárukou 1,5 roka je to profi mašina, krije farbu na prve striekanie vie striekat aj huste farby. Cena novej mašiny bola 650 eur teraz ju ponukám za 500
Striekacie zariadenie
Podobné inzeráty
Airless striekanie, požičovňa pre maliarov
Nájdite dokonalý základ pre svoju precíznu prácu! Požičovňa profesionálnych striekacích zariadení pre maliarov. Nezostávajte v tieni obmedzeného výkonu. Naše špičkové striekacie zariadenia sú navrhnuté na nepretržitú prácu 24/7, aby vám technická chyba nikdy neskazila prácu. Výhody striekacích zariadení: - Rýchlosť a efektivita: Striekacie zariadenia vám umožňujú maľovať rýchlejšie a efektívnejšie ako tradičné maľovanie valcom. Ušetrite čas a energiu pre ďalšie projekty. - Jednotnosť a precíznosť: Striekacie zariadenia poskytujú jednotný a precízny výsledok bez škvŕn a nerovnomerných farieb. Vaše dielo bude bezchybné. - Jednoduché ovládanie: Striekačku ovládate pohodlne a intuitívne, bez potreby špeciálneho umenia. Staňte sa majstrom farieb hneď teraz! - Menej odpadu: Striekacie zariadenia minimalizujú odpad farby, čo vám ušetrí peniaze a zároveň prispieva k ochrane životného prostredia. Čo ponúkame: -Kvalitné zariadenia: Profesionálne striekacie zariadenia, ktoré vás nesklamú. - Servis a podpora: Sme tu pre vás! Poskytujeme komplexný servis a rýchlu reakciu na vaše požiadavky. - Sklad náhradných dielov: Váš projekt nikdy nezostane stáť. Máme všetky náhradné diely na dosah ruky. - Poradíme, ukážeme, odskúšame - spolu nájdeme optimálnu cestu k dokonalému výsledku. - - Ceny od 55€/deň S našimi kvalitnými a spoľahlivými zariadeniami dosiahnete skvelé výsledky vo vašich projektoch. Neváhajte a kontaktujte nás telefonicky ešte dnes! *0918/ 165 500* *Samozrejme poskytujeme komplexný servis a radi vám pomôžeme s opravou či údržbou vašich zariadení. Ak potrebujete dočasné riešenie, môžeme vám ponúknuť aj možnosť prenájmu z našich zariadení. Navyše, naša predajňa je dobre zásobená kvalitnými a spoľahlivými produktmi, ktoré si môžete zakúpiť. Či už potrebujete kúpiť nový stroj alebo len náhradné diely, u nás ich nájdete za skvelé ceny. Tešíme sa na vašu návštevu!
Striekacie zariadenie
Ponúkam na predaj striekacie zariadenie WAGNER. Striekacie zariadenie na povrchovú úpravu dreva. Úplne funkčný bez poškodenia.
Graco Mark VII HD procontracor
Predám nové(zabalene) v záruke striekacie zariadenie airless Graco Mark VII HD procontractor,Striekacie zariadenie Mark VII HD je profesionálne, viacúčelové ľahké a výkonné zariadenie, určené pre airless striekanie stierok, lakov, plnidiel, akrylátových farieb, základných farieb, latexov, disperzií, epoxidov, bitúmenov, lepidiel, antikoróznych a vysokoviskóznych materiálov. Je veľmi vhodné aj pre antikorózne a protipožiarne nástreky konštrukcií, nádrží, striech a podobne.
Predám nové airless - strojové striekacie zariadenie
Predám nove airless ( strojové ) bezvzdusne striekacie zariadenie na farbu a rôzne stavebné hmoty.. Určené predovšetkým na maľovanie veľkoformátových plôch, stien, striech, plechov, fasád, plotov. Týmto striekacím zariadením je možné nanášať rôzne druhy farieb, v ktorých sa nenachádzajú zrniečka. Vodou riediteľne farby, penetrácie syntetické, polyuretánové, epoxidové, protipožiarne, taktiež laky, moridlá a podobne. Prívod : 220v Výkon : 1800w Max. tlak:200 bar (regulovateľný) Max. prietok : 3,8l/min Váha stroja: 22kg Sada obsahuje : 1x stroj 1x pištoľ s filtrom 1x 10 m hadice 1x predĺženie na striekanie farby 1x tryska 517 1x sitko na precedenie farby 1 set náhradné tesnenia hl. hadice Manuál Zariadenie predvediem a zaškolím k užívaniu. Zabezpečujem taktiez opravu a servis strojov.
Striekacie zariadenie 150M
WAGNER Control Series 150M striekacie zariadenie Kompaktné a flexibilné riešenie pre všetkých nároč¬ných domácich majstrov. Vďaka kombinácii pohodlného napĺňania nádržky na farbu, jednoduchého prenášania a inovatívnej technológii High Efficiency Airless (HEA) bude striekanie s Control 150 M jedinečným zážitkom. Bez ohľadu na to, či ide o záhradné ploty alebo prístrešky, interiérové steny či stropy – tak rýchlo ste farby, laky a lazúry ešte nikdy nenastriekali. Maximálne dávkovanie: 1,25 l/min Maximálny tlak: 110 bar Príkon: 350 W Dĺžka hadice: 7,5 m Príslušenstvo: tryska pre farby na steny 515, tryska pre riedke farby 311 Pivodna cena:358€ Použitá uba striekacia hadicka ostatne nové
Striekacie zariadenie
Ponúkam profi striekacie zariadenie aj na huste farby, farby strieka na prvý krát.