bazár, predaj, inzercia, predám

Strojove omietky

Kategória: Ostatné

Cena za vsetko spolu FILCOVACKA STROJ MIXER NEFUNKCI. HADICE 2X KOMPRESOR KU MASINE PISTOL STRIEKACIA PISTOL a vstko mozne na omietky žbavim sa vsetko co mam skoncil som tuto pracu .
Strojove omietky
Podobné inzeráty
strojove omietky
Dobrý deň.Realizujeme sádrové a aj vápennocementové strojové omietky s dlhoročnou skúsenosťou a praxou.v našej práci je zahrnuté aj diletačne okenné profily a vami vybrany druh omietky zakrývanie okien fóliou osádzanie rohovnikov impregnacia hladkych betónových plôch -betonkontaktom armovanie dvoch rozdielnych materialov sklotextilnou mriežkou vyčistenie priestorov po realizacii.Možná obhliadka na aktuálnej stavbe.cena dohodou
Strojové Sadrové  Omietky
Realizujeme strojové sadrové omietky. Pracujeme s kvalitnými materialmy, našou prioritou je kvalitne odvedená práca a spokojnosť zákazníka.Facebook - od 10 € m2Tell
Strojové Omietky
Ponúkame strojové omietky dlhoročná prax
Strojove omietky
Realizujeme strojove omietky,fasàdy,a vsetky stavebné práce tel :
Strojové omietky
Realizujeme vápenocementové omietky v okrese Martin a Turč.Teplice.Pracujeme s kvalitným materiálom Baumit.Cena je s materiálom po obhliadke stavby.
Omietky sadrove, vapno cementove
Ponúkame profesionálne odborne spravene strojove ale aj rucne omietky ktore su cenovo dostupné. Za robotu berieme 1meter 8e strojova, rucna okolo 14e. Material je vecou dohody. V cene je zaratana penetracia na povrch. Mame uz 10 rokov skusenosti a sami uvidite a porovnate nami spravenu pracu. Material je vecou dohody vusvetlime vyhody aj nevyhody. Kontaktujte nás a určite sa dohodneme. Pracujeme po celom Slovensku.