bazár, predaj, inzercia, predám

Stromceky - tuje

Kategória: Rastliny

Predam stromceky - asi tuje 3ks, cca 1,8m vysoke

tuja, tuje, zivy plot, brest, smrek
Stromceky - tuje
Podobné inzeráty
Tuje
Predam tuje, vysoke 150-190 cm. Tuje mam na zahrade. v pocte asi 20 ks. Cena za 1 ks 5 €
Tuje na živý plot
Predáme tuje vhodné na živý plot,nie sú také citlivé ako tuje šmaragdove,výborne sa dajú tvarovať do požadovanej formy. Vyška cca110-120 CM, cena 5euro/ks Màme 11 ks. Iba osobný odber
Tuje vysoke
Predam vysoke tuje (vyska 2,5-3m) v pocte cca 65ks. Cena za kus je 25 - 30 eur. Dohoda mozna v zavyslosti od ks. Tuje su zasadene v zemi, bude potrebne si ich vybrat.
Albízia 50 cm vysoká, hodvábny strom, mimóza
Predám mladé stromčeky albizie julibrissin, nazývanej aj perzský hodvábny strom s ružovými kvetmi. Stromčeky sú v črepníku, vysoké cca 50 cm, niektoré kvitli už v minulom roku. Viď priložené foto. Naše stromčeky sú vo výbornej kondícii a takmer isto vám krásne zakvitnú ešte v tomto roku. Albízia je mrazuvzdorná do -23 stupňov, má korunu dáždnikového tvaru s krásne voňajúcimi kvetmi. Nazýva sa aj spiaci strom, listy sa na noc a za dažďa zatvárajú. Albízia patrí k mimózam, (slovensky citlivkám), ktoré reagujú pohybom listov a konárikov na rôzne vonkajšie vplyvy- dotyky človeka, zvierat alebo vetra, vplyvom počasia a podobne. Je nielen veľmi dekoratívna, ale aj liečivá s rozsiahlym medicínskym využitím a v Čine je využívaná v kuchyni ako zdravá potravina. Surové zelené struky albízie v Číne v prírode s obľubou vyhľadávajú a konzumujú opice. Osobný odber v Bratislave alebo v Piešťanoch. Ihneď k odberu v kvetináči.
Predám zakorenené stromčeky Albízie
Predám mladé zakorenené stromčeky Albízie Julibrissin, nazývanej aj perzský hodvábny strom s ružovými kvetmi. Kvitnutie od konca júna do začiatku októbra. Stromčeky sú v zakoreňovači vysoké 30-50cm.Cena 8€/ks. Ponúkam aj vyššie 55-75cm za 10€. Odber možný ihneď. Platnosť ponuky do zmazania inzerátu.
Jujuba cinska - rodiace stromčeky
Predám vrublovane stromčeky jujuba. kontakt: Stromceky su v teplych oblastiach mrazuvzdorne - bez potreby ich zimnej ochrany. Ovocie pripomina chutou susene jablko. Obrazky 1-5 su ilustracne - moje uz velke stromy Vyska stromcekov - do 100cm Cena 30€ --------------------------- Cena 30.00€ vyska do 70cm cena 45€ - vyska do 120cm cena: 65€ vyska do 180cm Kontakt ---------------------------- kontakt: Poproism volat po 16,00 alebo mi poslite spravu. Len osobný odber Dunajská Lužná Postou neposielam