bazár, predaj, inzercia, predám

Stropné svietidlá/lampy do jedálne Philips

Kategória: Lampy, osvetlenie

Výborný stav, materiál kov, výška max. 150 cm, pätica E27, priemer svietidla 15 cm, výška 25 cm. Cena je za 3 ks. PC 150€.
Stropné svietidlá/lampy do jedálne Philips
Podobné inzeráty
Svietidlá RABALUX
Stropné svietidlá značky Rabalux v industriálnom štýle, stav: nové bez poškodenia, svietidlá predávame spolu s LED žiarovkami, k dispozícii sú: Dvojbodové svietidlá 2ks- 25 EUR/ ks Trojbodové svietidlá 2ks- 35 EUR/ ks Štvorbodové svietidlá 3ks- 45 EUR/ks Podrobné info o svietidlách
Stropné svietidlo PREZENT MIKADO 2xE27/100W/230V
Dobrý deň, ak by mal niekto záujem o stropné svietidlo Prezent Mikado, objímka 2xE27/100W/230V. Pôvodná cena 48€. Séria Mikado, Vám ponúka svietidlá, s jedinečným dizajnom, ktorý vytvárajú vzorované tienidlá. Skvelo zapadnú do akejkoľek miestnosti Vášho interiéru, a obohatia ho o príjemné svetlo.Svietidlá z tejto série nájdete v rôznych veľkostiach. Svietidlo je na závit E27. Osobný odber BA Vrakuňa.
Stropné svietidlo Scope PHILIPS 69073/31/16 SCOPE LED 3x7,5W
Stropné svietidlo Scope dotvorí vo Vašom domove moderný dizajn. Tieto biele bodové svietidá sú upevnené na kruhu otáčateľom v 360° uhle, ktorý umožňuje nasmerovať svetlo presne podľa Vašich predstáv. Stlmením intenzity svetla môžete navodiť príjemnú atmosféru. Pouzité kvalitné LED svetelné zdroje značky Philips. Kód produktu: 690733116 Rozmer v mm (ŠxVxH): 73x133x500 Farba: biela Material: kov Umiestnenie: Interiér Napájanie: 230V Značka: Philips Použitie: bodové, dom a byt, polohovateľné, pracovňa a kancelária Uloženie: Povrchové svietidlá Zdroj svetla: LED Farba svetla: teplá biela
Industriálne lampy TOP
Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. K dispozícii sú tieto homemade industrial svietidlá. Štýlové INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampa zaujme svojím vzhľadom či už su zapnuté alebo vypnuté. Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
3 závesné lampy - ako nové
Predám 3 rovnaké závesné svietidlá, zn. Massive vo výbornom stave - ako nové, kvalitné-sklo + nerez. Rozmery svietidla: dĺžka celej lampy (kábel + tienidlo): 70 cm, priemer tienidla: 6-10 cm (kónický tvar), výška tienidla: 23 cm. Osobný odber v Rimavskej Sobote alebo pošlem poštou (+poštovné). Cena za 3 svietidlá: 30€. Tel.:
Lampy-svietidlá
Na predaj stropné lampy-svietidlá, prvá foto-1kus, druhá foto-1kus,tretia foto-3kusy,4 foto-2 kusy. Jeden kus - 8 eur