bazár, predaj, inzercia, predám

Struhák na kapustu

Kategória: Ostatné

Predám používaný struhák na kapustu, ešte kvalitný komunistický.
Struhák na kapustu
Podobné inzeráty
Struhák na kapustu
Dobry den Ponukam na predaj ručny struhak na kapustu,vlastna vyroba. Noze su velmi ostre. Uchytenie na stol,ako klasicky mlyncek na maso. Na cene je mozne sa dohodnut. Struhak na kapustu je vlastnej vyroby. Lokalita predaja:Nové Zámky
Strúhadlo na kapustu, hoblík na kapustu, nože na kapustu
Predám strúhadlo na kapustu, hoblík na kapustu, nože na kapustu, krájač na kapustu, rezák rezač na kapustu a na iné zeleniny Extra veľký rozmer, 100% stav.
Súdky na kapustu, nože na kapustu, moržovák
predám dva 30 l súdky na kapustu. Jeden má odbité uško, na druhom je oťuk na vrchnáku = 20 eur kus nože na kapustu bledé = 15 eur nože na kapustu hnedé = 20 eur moržovák na kukuricu = 15 eur
Strúhadlo na kapustu
Predám struhák, strúhadlo na kapustu, najlepšie osobný odber, ale viem aj poslať cena + poštovné. Prosím kontaktovať mailom alebo telefonicky, nie sms.
Sud na Kapustu
Dobrý deň prajem. Ponúkam na predaj Dubové sudy Súdok na kapustu vyrobené z sekaného duba. Sú určené na nakladanie uhoriek, kapusty a inej zeleniny. 5L --- 60 10L --- 70€ 15L --- 77€ 20L --- 87€ 30L --- 95€ 50L --- 120€ 55L --- 128€ 60L — 135€ Sud, Sudy na kapustu.
Sud na kapustu
Predam tento jedinecny sudok na kapustu s velkymi uchytmi na nosenie - netečie, pri vrchu trochu lepeny - funkcny - iba umyt a naložiť kapustu Iba osobný odber okres TO.