bazár, predaj, inzercia, predám

stuple do usi

Kategória: Ostatné

dva rozne druhy earpeace 6 stuplov alpine earpeace
stuple do usi
Podobné inzeráty
Breeze Bezdrôtové slúchadlá do uší na každodenné použitie
Predám bezdrôtové sluchadla DIZAJN OPEN-EAR – Dizajn s otvorenými ušami Breeze vás udrží v spojení a uvedomíte si svoje okolie. Môžete chodiť so psom, pracovať v kancelárii alebo vykonávať domáce práce, a to všetko pri zachovaní prehľadu o vašom prostredí. ĽAHKÉ A POHODLNÉ – Aj keď štuple do uší vo svojej podstate nesedia tak tesne alebo bezpečne ako štuple do uší, voľnejšie strihanie a ľahká konštrukcia umožňuje, aby Breeze zostal pohodlný aj po dlhšom používaní. CLEAR VOICE - Breeze zdôrazňuje výšky a vyššie frekvencie, čo vedie k čistejšiemu a výraznejšiemu hlasovému zvuku. Zvýšená maximálna hlasitosť 107 dB navyše zaisťuje, že vám už neunikne ani slovo. PREDĹŽENÝ DOBA HRANÍ - Jedno plné nabitie poskytuje až 7 hodín prehrávania. S nabíjacím puzdrom získate celkovú dobu prehrávania 35 hodín. Vstavané ovládacie prvky - Fyzické tlačidlá na každom zo slúchadiel Breeze vám umožňujú prehrávať / pozastaviť hudbu, upravovať hlasitosť, preskakovať / prehrávať skladby a prijímať / odmietať hovory - bez toho, aby ste sa museli dotknúť telefónu. NIE JE IDEÁLNE PRE... - Breeze vyniká pri každodennom pokojnom alebo nenáročnom používaní, ale kvôli štruktúre a celkovému dizajnu Breeze nemusí byť vhodný pre basových nadšencov, okuliarmi a tých, ktorí vyžadujú tesné nosenie. bezpečné uchytenie.
Korkové zátky , štuple
Predám použité korkové zátky,štuple na dekoratívne účely. Cena dohodou aj podľa množstva. Informácie len po telefóne. Na sms a e-mail nereaguje. Ďakujem.
Matrac do auta
Predám tento nafukovací matrac do auta. Nové!! Je to na nejaký kemping alebo na prespávanie v aute. Rozmery po nafúknutí sú 130x80. Súčasťou je matrac, 2x výplň za sedačky, 2x vankúš, 1x nakrčník, 1x škraboška, 2x štuple do uší, 1x pumpa do autozapaľovača 12V . Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty. V ponuke už posledný čierny. Inzerát platí do zmazania
Sluchátka JABRA 75T do uší štuple
Súrne predám Hifi sluchátka treba vyskúšať štuplové kvalitné pôvodne za 179€ predám za 60€ alebo dohodou. Foto pošlem na vyžiadanie a len osobný odber.
Nove 6ks balenitte Stuple do usi ED 4FIT
6ks nove tvarovane umyvatelne zatkove chranice sluchu spojene lankom. Velmi dobre tlmia zvuk. Odber Marianka, postou na dobierku.
Predam sluchatka do uši
Predám sluchatka do uši EHS61ASFWE 1ks 5eur Sluchatka WH102 1ks 4eur