bazár, predaj, inzercia, predám

Štýlové párty

Kategória: Kuchárky

Predám knihu Štýlové párty. Cena 2 EUR + poštovné. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty na bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Štýlové párty
Podobné inzeráty
Kniha - party
Predam knihu z edicie apetit, velmi zaujimave recepty.
kolekcia 12 kuchárskych kníh
Z dôvodu nevyužitia ponúkam celú kolekciu kuchárskych kníh. Knihy sú nové, bez odtlačkov, bez poškodenia. Pevná lesklá väzba s prebalom. V tejto rozmerom malej (12 x 15 cm), ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov. stredomorská kuchyňa: Zbierka 120 chutných stredomorských jedál spája staré recepty s novými, v ktorých sa odráža intenzita a vitalita stredomorského života. pečenie: Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíčkami, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. vegetariánska kuchyňa: Knižka ponúka recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá i úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s chilli, či jablčné praženky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie. čínska kuchyňa: Výber 120 čínskych receptov na prípravu polievok, predjedál, hlavných jedál i dezertov. Podrobné návody ako postupovať pri varení, vyprážaní či pražení pokrmov z mäsa, zeleniny, cestovín i ryže, sú doplnené farebnými ilustráciami. ryby a plody mora: Tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí majú v obľube chutné rybie jedlá. grilovanie a letné šaláty: Nájdete v nej kapitoly o grilovaní rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Pripomeniete si tradičné pochutiny a zoznámite sa s menej známymi prísadami na prípravu skutočne delikátnych jedál. cestoviny: Recepty sú obohatené farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Kuchárka je sprievodcom pri dosiahnutí dokonalosti v príprave cestovinových jedál. zemiaky: Lahodné zemiakové jedlá zaujmú každého, pretože ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá málokto. kurča: Recepty potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné pre každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo chcete niečo rýchlo uvariť. mexická kuchyňa: Ponúka kombináciu starých aj nových receptov. Odrážajú vitalitu a energiu mexického života. Recepty využívajú čerstvé mexické prísady a vyvolávajú skutočnú príchuť Mexika. wok: Metóda prípravy jedla vo woku predstavuje rýchle, zdravé a chutné varenie. Knižka obsahuje 120 receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu. Sú prispôsobené pre ľahkú prípravu jedla aj v európskej kuchyni. čokoláda: Pochúťky s tmavou či bielou čokoládou sa stanú súčasťou domáceho jedálnička, ako aj vyhľadávanou pochúťkou počas posedenia s priateľmi a známymi. Buď osobný odber v Košiciach za cenu 70 €, alebo zašlem cez slovenskú poštu ako balík (platba vopred na bankový účet). Kontaktujte ma cez formulár nižšie.
Josef Maršálek - MOJE SVÁTEČNÍ PEČENÍ
Kuchárska kniha - štýlové recepty, nádherné fotografie, nečakané chute. Pečenie s populárnym českým cukrárom. Stredne veľký formát, ca. 200 strán, vo veľmi dobrom stave, čistá, nepopísaná. Osobný odber: Bratislava Pošta: zásielka s podacím číslom po úhrade na účet V PRÍPADE ZÁUJMU KONTAKTUJTE PROSÍM MAILOM. Pozrite si aj ďalšie moje knižné ponuky vrátane kuchárskych kníh: ->> kliknite na "Všetky inzeráty užívateľa"
Vintage Sweets - Angel Adoree
Prekrásna knižka plná návodov na štýlové vintage cukríky, bonbóny, a iné sladké potešenia, plus návody na rôzne kreatívne projekty :) Knižka je v anglickom jazyku, vo výbornom stave. Osobný odber v Bratislave, alebo na dobierku (v tom prípade bude v cene aj poštovné, ktoré podľa váhy vychádza na cca 3 eurá)