bazár, predaj, inzercia, predám

Stylovy komplet v.S

Kategória: Šaty, Kostýmy

Bez chyb,platba na ucet
Stylovy komplet v.S
Podobné inzeráty
KRÁSNY A ŠTÝLOVÝ KOMPLET SUKNE A TOPU značky GREENAPPLE
Predám tento štýlový komplet kupovaný z GREENAPPLE, veľkosť sedí na XS a S. Komplet je NOVÝ, bol iba vypraný. Pozostáva zo sukničky a topu. Pekne vyzerá aj v kombinácii s inými kúskami oblečenia, napr. top so šortkami alebo sukna s nejakým pekným topom. CENA: 25 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Damsky stylovy overal kombinovany s riflovinou + opasokNOVY
velkost XS elasticky overal na tenke ramienka kombinovany s riflovinou. Sucastou overalu je aj stylovy zlaty opasok
VRANA,Brandon Lee, štýlovy karneval,festival kostym
Úplne nový komplet svetoznameho filmu "Vrana".Dlhe sako,nohavice+kridlo
Červené šaty, H&M, 38
Červené šaty bez rukávov. Jednoduchý strih, ktorý má na boku otvory, čo robí zo šiat štýlový kúsok. Zapínanie je na chrbte na zips, ktorý je krytý. Šaty neboli nikdy nosené, len vyskúšané, ale nemajú už visačku. Veľkosť 38. Značka H&M.
Škoricové minišaty/tunika s krajkou - S/M
Predám štýlový škoricový svetrík/minišaty, v. neuvedená (ale odporúčam na S/M). Rukáv po lakte, vzadu krásna krajka, viazanie na šnúrku. Cena: 9€ + poštovné. Na dobierku nezasielam!
Elegantné šaty v štýle Jackie Kennedy
Elegantné šaty v štýle Jackie Kennedy Málo nosené, vo výbornom stave, bez poškodení. - pevné šitie bez vád - elegantný a štýlový vzhľad - nádherné detaily - pás s opaskom, riasenie rukávov, spodný lem - mentolový odtieň - veľkosť: 38 - bavlna, elastan - dĺžka: 94 cm - šírka ramená: 88 cm - šírka prsia: 94 cm - šírka pásu: 82 cm - od pása je sukňa voľná