bazár, predaj, inzercia, predám

SUAVINEX NEROZLITNÝ HRNČEK FOREST 200 ML

Kategória: Ostatné

Predám hrnček s uškami a vrchnáčikom, použitý pár krát.
SUAVINEX NEROZLITNÝ HRNČEK FOREST 200 ML
Podobné inzeráty
hrnčeky Klimt
Porcelánový hrnček TheThreeAgesofWoman z kolekcie Gustáva Klimta, s kovovym sitkom +darceková krabicka =15eur Porcelánový hrnček Klimt Zlata Adele 800ml značka Fine Bone Eng.Collection, darceková krabicka =predaný Hrnček Derby 0,25l, originálny cibulák Dubí, 1.akosť =10eur Hrnček Made In Egypt, iba dekoračný=8eur Tutanchamon 9cm magnetka 5eur soška 7cm bohyňa Isis na trone 4eur soška 8cm bohyňa-ochrankyňa s palicou predaná Porcelánový hrnček s tanierikom a lyžičkou Lavender de Provence 5eur hrncek na čaj znamenie ryba keramickym sitkom 7eur Sova zimná sviečka 10cm 5eur sviečka sova žltá 9cm 5eur hrnček 3sovičky owls-family, vyska 8cm priemer 10cm =10eur Chrómový podnos okrúhly 38cm, vaha 800g=9eur lampáš červený kovový s hviezdičkami na streche, vyplň sklo, výška 23cm, spodné vkladanie sviečky =7eur zrkadlo závesné, tepaný kovový rám so svietnikom na sviečku, veľkosť zrkadla je 10*15cm (na dolnom rohu puknuté, ľahká výmena zrkadla) =5eur
Hrnček Suavinex
Nepoužívaný plastový hrnček Suavinex, nový
Kúzelný hrnček Avent 360 ° - 260ml ružový
Predám prvý skutočný hrnček pre batoľatá s objemom 260 ml zn. Avent. Popis: dieťa sa z neho môže učiť piť ako z pohára a neobleje sa. Prvý hrnček je bez náustka a slamky umožňuje piť z ktorejkoľvek časti okraja pohára. Má špeciálny jedinečný ventil proti rozliatiu a praktické držadlá. Hrnček bol krátko používaný, lebo rýchlo splnil svoj účel :-)
M4 single pouch, Eagle/Allied Industries, Forest green
M4 single pouch, Eagle/Allied Industries, Forest green stav - nová/nepoužívaná Originál fasovaná sumka na tri STANAG M4 zásobníky v málo používanej/experimentálnej farbe Forest green, v kombinácii s Khaki/FDE fastex prackou a Coyote brown poistnou gumou. Veľmi efektívne sa kombinuje s väčšinou moderných kamuflážnych vzorov. Do sumky vojdú v pohode aj 2x zásobníky M4 typu PMAG/L-AWM, alebo 2x AK/vz58 zásobníky. Sumka je z armádnej dodávky pre jednotky Rangers z US Army (bez označenia výrobcu, s číslom dodávky „E-8“ vo vnútri sumky). Zásobníky slúžia len na ilustráciu veľkosti sumky a nie sú súčasťou ponuky! Vhodný pre športových strelcov, vojakov, airsoft, milsim, military reenactment, US Rangers, survival, bushcraft... Preferujem osobný odber v okolí PO, zasielanie po dohode, cena je bez poštovného. Ruším časť mojej zbierky, pozri aj moje ostatné inzeráty, ktoré budú postupne pribúdať. pri väčšom odbere dohoda možná... V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať!
krabička a klip na cumlíku Suavinex sivá
krabička a klip na cumlíku Suavinex sivá, super stav, krabička malo používaná a klip vôbec
Cumel Suavinex, latex, 18+, anatomicky
Ponúkam na predaj cumel 3x dvojbalenie, 10 e spolu plus pošta. Suavinex, kaučuk/latex, anatomicky, 18+