bazár, predaj, inzercia, predám

Subwoofer do autá Hifonics. KICKER. CRUNCH. Raveland.

Kategória: Zosilňovače

Predam subwoofery do autá:
Hifonics Brutus BX12 Reflex - 85 €.
Hifonics ZEUS AT-12BPS - 95 €.
KICKER Comp 10C124 - 70 €.
Raveland MBS 130 - 55 €.
CRUNCH Power Zone - 75 €.

Subwoofery používane, a su v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + postovne. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno. V prípade mám na predaj aj zosilňovače.
Subwoofer do autá Hifonics. KICKER. CRUNCH. Raveland.
Podobné inzeráty
Subwoofer do autá Raveland + zosilňovač Caliber
Predam subwoofer do autá Raveland MBS 130 Green Line. Reproduktor ma veľkosť 12”(30 cm). Max.výkon: 500 watt. RMS výkon: 180 watt. Impedancia: 4 ohm. Zosilňovač Caliber CA502. Subwoofer aj zosilňovač používané, a sú v dobrom funkčnom stave. Nejaké známky používania určite sa nájdu. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + postovne. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno.
Subwoofer do autá KICKER Comp 10C124
Predam subwoofer do autá KICKER Comp 10C124. Reproduktor ma veľkosť 12”(30 cm). Max.výkon: 300 watt. Impedancia: 4 ohm. Subwoofer používaný, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + postovne. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno.
Hifonics ZEUS AT-12BPS …. Subwoofer do autá
Predam subwoofer do autá Hifonics ZEUS AT-12BPS. Reproduktor ma veľkosť 12”(30 cm). RMS výkon: 450 watt. Impedancia: 4 ohm. Subwoofer používaný, a je v dobrom, funkčnom stave. Nejaké kozmetické známky používania určite ma. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + postovne. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno. V prípade mám na predaj aj zosilňovače.
Subwoofer do autá HIFONICS Brutus BX 12 Reflex
Predam subwoofer do autá Hifonics Brutus BX12 Reflex. Reproduktor ma veľkosť 12”(30 cm). Max.výkon: 600 watt. RMS výkon: 300 watt. Impedancia: 4 ohm. Subwoofer používaný, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + postovne. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno. V prípade mám na predaj aj zosilňovače.
Subwoofer do autá CRUNCH + zosilňovač MAC Audio
Predam subwoofer do autá CRUNCH Power Zone. Reproduktory majú veľkosť 2 x 10” (2 x 25 cm). Max.výkon: 500 watt. RMS výkon: 300 watt. Impedancia: 2 x 4 ohm, (2 ohm). Zosilňovač MAC Audio MacAttack 4050. Zosilňovač ma max.výkon 560 watt. Subwoofer používaný, a je v dobrom, funkčnom stave. Nejaké kozmetické známky používania určite ma. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + postovne. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno. V prípade mám na predaj aj iné zosilňovače.
Zosilňovač do autá Hifonics HAWK (made in USA)
Predám kompaktný kvalitný zosilňovač do auta: Hifonics HAWK (made in USA). 2 kanálový. Max.výkon: 250 watts. RMS výkon: 150 watt. Zosilňovač používaný, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno.