bazár, predaj, inzercia, predám

Súdok na kapustu 40l

Kategória: Sklo, keramika

Predam keramický súdok na kapustu, biely. Výška 50cm, priemer 32cm. Objem asi 40l. Prasknutý vrchnák. Na trase Nitra-Vrable-Zlate Moravce a na trase NR-HC-PN-NM-TN-IL-PU-PB možem priviesť po dohode. Kontakt cez SMS a email najskôr.
Súdok na kapustu 40l
Podobné inzeráty
Sudok na kapustu 40l
Predam keramický súdok na kapustu, hnedy. Výška 58cm, priemer 31cm. Objem asi 40l. Odbyté ucho. Na trase Nitra-Vrable-Zlate Moravce a na trase NR-HC-PN-NM-TN-IL-PU-PB možem priviesť po dohode.Kontakt cez SMS a email najskôr.
Kameninovy sudok na kapustu
Dobry deň, predam kameninovy súdok na kapustu. je to poctivý, starý a neskutočne kvalitný súdok o objeme 25litrov. verchne viečko mi spadlo a prasklo, vyspravil som prasklinu chemoprenom a je ako nové. symbolická cena 30€.
Skleneny sudok na podstavci
Prakticky sudok na vino ci iny alkohol, najde svoje vyuzitie na kazdej oslave ci party. Sudok staci naplnit lubovolnym alkoholom, hostia si tak mozu vychutnat svoj oblubeny napoj sami a vy mate o starost menej. Sudok je novy, nepouzivany. Objem sudka: 4l Material: sklo, drevo, korok, plastovy kohutik Udrzba: umyvanie vlaznou vodou s pouzitim dezinfekcneho prostriedku. Vyrobok nie je vhodny na podavanie horucich napojov. Osobny odber mozny v Presove.
Keramicky sudok na kapustu 20l
Predám/vymením.Súdok na kapustu 20 l.
Súdok na kapustu
Predám 25l keramický súdok na kapustu...20€ +dohoda...
keramicky sudok na kapustu
predam keramický súdok na kapustu 30 litrový - 35 €; ; biely porecelánový 35 litrový - 35 €; interierové osvetlenie 2 ks 10€; prútený džbánik - 5€