bazár, predaj, inzercia, predám

súdok s pohármi

Kategória: Sklo, keramika

Predám keramický súdok s pohármi, slúžil ako dekorácia, rozmery: výška- 30 cm, šírka- 30 cm
hĺbka- 30 cm
súdok s pohármi
Podobné inzeráty
Skleneny sudok na podstavci
Prakticky sudok na vino ci iny alkohol, najde svoje vyuzitie na kazdej oslave ci party. Sudok staci naplnit lubovolnym alkoholom, hostia si tak mozu vychutnat svoj oblubeny napoj sami a vy mate o starost menej. Sudok je novy, nepouzivany. Objem sudka: 4l Material: sklo, drevo, korok, plastovy kohutik Udrzba: umyvanie vlaznou vodou s pouzitim dezinfekcneho prostriedku. Vyrobok nie je vhodny na podavanie horucich napojov. Osobny odber mozny v Presove.
Kameninovy sudok na kapustu
Dobry deň, predam kameninovy súdok na kapustu. je to poctivý, starý a neskutočne kvalitný súdok o objeme 25litrov. verchne viečko mi spadlo a prasklo, vyspravil som prasklinu chemoprenom a je ako nové. symbolická cena 30€.
Predám keramický súdok s kalíškami
Predám keramický súdok so šiestimi kalíškami na stojane. Súdok je rozmerov19x10cm. Celkový rozmer aj so stojanom je 19x23cm. Jeden kalíšok je trochu poškodený (viď. foto). Osobný odber BA2 alebo dohodou.
Ručne vyrobená karafa so 6 pohármi na nápoje- ZĽAVA
Predám ručne vyrobenú karafu s pohármi na nápoje. Farafa s objemom 1,5 litra má výšku 24,5 cm, a priemer 11,2 cm Pohár má výšku 14,2 cm a priemer 6,6 cm. Z výrobne ručného skla v Strednej Amerike. Osobný odber Bratislava, alebo Opatovský Sokolec, okr. DS.
Sklenený sud so 4 pohármi
Predám nový sklenený sud s dreveným podstavcom so 4 pohármi. Sud Vám prinesie nádhernú domácu oslavu a slávnosť v tradičnom štýle. Podávajte svoje vlastné víno alebo iný obľúbený alkohol. Sklenený sud je ideálny ako originálny darček pre milovníkov vín. Vyrobené z hrubého, odolného skla Vám určite poslúžia pri mnohých príležitostiach. Sud je vybavený zlatým kohútikom, ktorý uľahčuje čapovanie. Rozmer: šírka 15 cm x dlžka 24 cm, x výška 20 cm Viac info na bazoselod@ alebo formou SMS, nevolajte. Na dobierku neposielam /nemám dobré skúsenosti/, len vopred prevodom na účet.
Nová karafa s dvoma termo pohármi
Predám novú zabalenú karafu na čaj s dvoma termo pohármi. Vhodné aj ako darček.