bazár, predaj, inzercia, predám

SUGARBIRD Bacardi dress S/XS

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám svetlomodré šaty Sugarbird, použité dvakrát, zachovalé, majú všitú podprsenku. Sú vypraté. Upravená dĺžka na približne 170cm výšku.
Pôvodná cena 140€.
SUGARBIRD Bacardi dress S/XS
Podobné inzeráty
NÁDHERNÉ LUXUSNÉ ŠATY značky SUGARBIRD - BACARDI, PC 130 EUR
Predám tieto prekrásne šaty maďarskej značky SUGARBIRD - Bacardi. Veľkosť sedí na S a M. Oblečené boli len 1x, sú v top stave. Ich pôvodná cena bola 130 EUR. Robia krásnu ženskú postavu. Majú peknú modrú farbu kombinovanú s bledšou modrou a béžovými okrajmi. Na béžovej časti pliešok s názvom značky. Sú to šaty s nahým chrbtom a nariasením na prednej časti (vďaka nej sa dajú nosiť bez podprsenky a nič nepresvitá, tiež lichotia postave aj s malými prsiami). Na ramienkach je silikónovy pás ktorý zabraňuje sklznutiu z pliec a tiež bočnému výhľadu na prsia. CENA: 35 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Červene šaty Sugarbird Bacardi
Predám spoločenské šaty zn.Sugarbird, veľkosť S. Krásne sedia na postave , odhalený chrbát , maximálne pohodlne.
Prom dress
The dress is new and in excellent condition. It was worn only 1 time. The size is 42-46 and height is 168
Predám šaty DRESS DORA
Predám nikdy nenosené šaty DRESS DORA kvôli nesprávnej veľkosti. Šaty sú veľkosť S. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Pre viac info/fotiek ma neváhajte kontaktovať emailom.
Predám šaty DRESS ANGELA
Predám nikdy nenosené šaty DRESS ANGELA kvôli nesprávnej veľkosti. Šaty sú veľkosť S. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Pre viac info/fotiek ma neváhajte kontaktovať emailom.
Heine Ball Dress turquoise elegant , veľ.S
Spoločenské šaty Heine Ball Dress turquoise elegant, veľ. S, rozmery: dlžka 140cm, pod pazuchami 2x43cm, pás do 2x40cm, boky do 2x50cm. Šaty sú krásne, vyšívané flitrami a gorálkami, padavý materiál. Oblečené raz vnučkou, bezchybný stav. Cena + poštovné. r57