bazár, predaj, inzercia, predám

Sukňa

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám tehotenskú sukňu veľkosť 36. Aj na dobierku.
Sukňa
Podobné inzeráty
Tehotenská sukňa Tummy Cappuccino S
ANI RAZ OBLEČENÉ 'NESTIHLA SOM VYNOSIT 'PREDČASNÝ PÔROD. KUPOVANÉ zo stránky mojamoda' viac fotiek aj ako sedí na brušku' nájdete tu: stačí kliknúť na titulnú fotku a posúvať šípkou doprava. Super sa natiahne na bruško. Sukňa Tummy je ušitá z mäkkej bavlnenej vrúbkovanej látky s prímesou elastanu, vďaka čomu sa výborne prispôsobí meniacej sa postave v tehotenstve. Sukňa nikde netlačí, dá sa nosiť v tehotenstve, aj po jeho skončení. Farby ostávajú rovnako intenzívne aj po veľa praniach. Materiál má certifikát Oeko-Tex Standard 100. Starostlivosť: Šetrné pranie na 30 st., prať obrátené na ruby. Materiál: 92% bavlna, 8% elastan   Rozmery: S - celková dĺžka 68cm, pre obvod v bokoch 90-95cm (šírka meraná na sukni je 30cm) Nové bez visačky. Poprosím písať, telefónne číslo je vymyslené, napíšem ihneď, ďakujem.
Tehotenské nohavice, legíny, sukňa
Predám málo nosené aj nové tehotenské nohavice veľkosť 44 Esmara + Sinsay (2 x čierne rifle, 2x modré rifle, 2x legíny, 1 x krátke nohavice, 1x sukňa, 1x voľné nohavice). Iba na jedných rifliach chyba odfotená na fotke.Sukňa a krátke nohavice úplne nové.Všetko spolu 15€. Osobný odber Hurbanovo, KN alebo plus poštovné
Tehotenská sukňa
Predám tehotenskú sukňu veľkosť S, farba denim tmavá. Sukňa má 2 vrecká vpredu a 2 vrecká vzadu, možnosť upraviť si veľkosť pásu podľa rastúceho bruška. Sukňa je veľmi pohodlná, bez poškodenia a škvŕn. Cena je 8 eur + poštovné.
Tehotenska riflova sukna
Na predaj v top stave tehotenska riflova sukna, pohodlna.
Tehotenská sukňa Brandon v.38
Pohodlná sukňa, natiahne sa. Pružný elastický pás. Materiál je akoby teplákovina. Ľahko skombinujete s tričkom, tunikou. Dĺžka nad kolená, 53cm vrátane elastického pásu. Šírka 43cm meraná v bokoch. Farba Čierna Zdarma pribalím jednu modrú sukňu, elastický pás, veľkosť 38, tenká látka, bez poškodení, len už vidno pranie, možno sa Vám zíde na doma.
Predam tehotenske riflove saty, suknu a teplaky
Predam tehotenske riflove saty,suknu, teplaky a dojcensku podprsenku vo velmi dobrom stave Riflove saty a sukna znacka C&A Teplaky kupovane v Lidli Riflove saty velkost S 17e Sukna velkost 38 15e Teplaky velkost 40/42 5e Podprsenka 80B 3€