bazár, predaj, inzercia, predám

sukna Lavashka

Kategória: Sukničky a šatočky

Predam suknu Lavashka velkost M ( 122-128)
oblecena raz, povodna cena 70€ ponukam za 20€ v povodnom baleni
bez poskodeni, ako nova


Očarujúca luxusná sukňa Lavashka, ktorá zaujme na prvý pohľad.
Je ľahká, nadýchaná a bohatá.
Predná strana je zdobená elegantnou saténovou mašľou a pôvabným riasením v dolnej časti.
Sukňa má v páse nastaviteľnú elastickú gumičku, a tak rastie spolu s mladou dámou.
Vyrobená z niekoľkých vrstiev jemného šifónu, ktorý je usporiadaný do mäkkých záhybov.
Vyrobená je z najkvalitnejšej textílie, starostlivo upravená elastickými, odolnými niťami.
Sukňa je zabalená v darčekovej krabici
sukna Lavashka
Podobné inzeráty
Sukne 134
horcicova sukna - 2 eur riflova sukna + ruzova tutu sukna - predane riflova sukma s trakmi - predana biela sukna s flakom -0.5 eur zelena tutu sukna vo vybornom neporusenom stave - predana ruzova s bodkami na donosenie - 1,5 eur cierno-biela pasikava - 1,5 eur maskacova - 1 eur KONTAKTOVAT MAILOM
Dievčenské šaty a sukňa
Dievčenská šaty a sukňa vo veľkosti 80. Sukňa značka H&M, nenosená ani raz. Fialové šaty značka H&M oblečené 1x, úplne ako nové. Riflové šatky už neaktuálne. Možnosť kúpiť samostatne, sukňa 3e, šaty fialové 5e.
Dievčenské sukne
1. Ružová sukňa s bodkami Minnie, veľkosť uvedená 134, ale skôr tak na 3-4 roky/0,50 € 2. Bordová sukňa s kvetinkami, veľkosť 92 cm, 1-1,5 roka/0,50 € 3. Tmavomodrá sukňa, veľkosť 110/0,50 €. 4. Károvaná sukňa, veľkosť 86/0,50 €
Dúhovaná TUTU sukňa unicorn dúha  pre deti aj dospele
Predám krásne dúhované TUTU sukňa unicorn jednorozec a farby duhy a rozne kombinacie, pre dievčatá aj pre dospelé. Kombinujte mama a dcera, sestricky ci druzicky. Vhodna na rozne prilezitosti, aj viac ks skladom pre skoly a skolky. Poslem postou, po dohode mozny osobny odber. DOSTUPNE FARBY A VELKOSTI: Ihned k odberu 5 komninacii 1. vsetky farby duhy, 2. ruzova cyklamena biela, 3. bledofialova levandulova bledo ruzova, 4. tmavsia fialova tyrkysova modra 5. cervenozelena ROZMERY a velkosti: 1. S 0-1 roky dlzka 21cm pas obvod 40cm povoli na cca 60cm 12€ 2. M 1-4 roky dlzka 24cm pas obvod 45cm povoli na cca 65cm 12€ 3. L - 5-9 rokov dlzka 29cm pas obvod 50m povoli na cca 72cm 12€ 4. pre teenegerky a dospele, dlzka 40cm pas 52 povoli na cca 94, cena 16€ (farby duhy alebo cerveno modro zlta kombinacia) V ponuke aj komplet / set pre deti tutu sukna duhova s trickom a celenkou cena 16€ pre teenegerky a dospele sukna a celenka 18€ + Poštovné Lacnejsie prevodom cez účet Pozrite si aj ďalšiu moju ponuku. Hladate tu spravnu suknu alebo saty pre Vas? Kontaktujte ma. Mam rozne v ponuke tutu sukne aj dolly, dlhe aj kratke, pre deti teenegerky aj pre dospele ako aj saty na prve svate prijimanie, birmovku, svadbu, pre druzicky, do divadla, na tanecnu, vystupenie, balet, na ples, do divadla, navstevu, oslavu, narodeniny, fotenie, pre novorodenca, babatko, do skolky, do skoly, na vianoce, mikulasa, maskarny, karneval, sutaz, na hranie. Pozrite aj moje ostatne inzeraty.
Komplet kostym Mickey Minnie Mause saty celenka
Predam kraaasne nove myska Minnie Mause tutu saty ku nim celenka s uskami. Vhodne na hranie, bezne nosenie, na karneval, fotenie na maskarny, do skolky ci skoly. V cervenom alebo ruzovom prevedeni, ak kostym Anna a Elza v ponuke + doplnky. Tutu sukna aj dolly styl. Kontaktujte ma. Poslem postou, aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber Bratislava. Popis: Sukienka bohatoriasena tutu cervena zdobena bielymi bodkami je bohatoriasena tutu sukňa nazberkana so spodnickou, krasne sa toci, nepresvita. Vrch je cierny s kratkym rukavom. Ku satockam krasne ladi celenka s Minnie uskami cierna uska su cervene s bielymi bodkami. V pase stuha, ktoru mozete pekne zaviazat na malsicku. Kvalitny kostym, šaty, na hranie ci do skolky ale aj na bezne nosenie na oslavu, fotenie. Mam aj ine v ponuke - tutu sukna dolly pre deti aj dospele. Pred objednanim premerajte Dostupne velkosti a rozmery: 1. 90 0-2 roky dlzka 50, po spodnicku 42 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 23x2, pas 23x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 2. 100 2-4 roky dlzka 55, po spodnicku 47 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 25x2, pas 25x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 3. 110 4-5 roky dlzka 56, po spodnicku 48 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 26x2, pas 26x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 4. 120 5-7 roky dlzka 57, po spodnicku 49 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 28x2, pas 28x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. + Postovne: Posielam aj na dobierku: 4€ Platba vopred na ucet celej sumy LACNEJSIE POSTOVNE: obyc. 1,70€ , doporucene 2,7€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke pre deti aj dospele, babatka, teenegerky, rozne farby a velkosti, rozne dlzky, sukňa a šaty na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenie pre skoly a skolky, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce meniny ci narodeniny, na detsku party.
komplet ŠATY čelenka Minnie tutu dolly kostym
Predam kraaasne nove myska Minnie Mause tutu saty ku nim celenka s uskami. Vhodne na hranie, bezne nosenie, na karneval, fotenie na maskarny, do skolky ci skoly. V cervenom alebo ruzovom prevedeni, aj kostym Anna a Elza a Wednesday v ponuke + doplnky. Tutu sukna aj dolly styl. Kontaktujte ma. Poslem postou, aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber Bratislava. Popis: Sukienka bohatoriasena tutu cervena zdobena bielymi bodkami je bohatoriasena tutu sukňa nazberkana so spodnickou, krasne sa toci, nepresvita. Vrch je cierny s kratkym rukavom. Ku satockam krasne ladi celenka s Minnie uskami cierna uska su cervene s bielymi bodkami. V pase stuha, ktoru mozete pekne zaviazat na malsicku. Kvalitny kostym, šaty, na hranie ci do skolky ale aj na bezne nosenie na oslavu, fotenie. Mam aj ine v ponuke - tutu sukna dolly pre deti aj dospele. Pred objednanim premerajte Dostupne velkosti a rozmery: 1. 90 0-2 roky dlzka 50, po spodnicku 42 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 23x2, pas 23x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 2. 100 2-4 roky dlzka 55, po spodnicku 47 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 25x2, pas 25x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 3. 110 4-5 roky dlzka 56, po spodnicku 48 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 26x2, pas 26x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 4. 120 5-7 roky dlzka 57, po spodnicku 49 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 28x2, pas 28x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. + Postovne: Posielam aj na dobierku: 4€ Platba vopred na ucet celej sumy LACNEJSIE POSTOVNE: obyc. 1,70€ , doporucene 2,7€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke pre deti aj dospele, babatka, teenegerky, rozne farby a velkosti, rozne dlzky, sukňa a šaty na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenie pre skoly a skolky, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce meniny ci narodeniny, na detsku party.