bazár, predaj, inzercia, predám

Sumcový prút

Kategória: Rybolov

Ponúkam tento skvelý všestranný sumcový prút Zn.Rhino. Je to jednodiel 2,4m s gramážou 100 - 250g,rukoväť sa odoberá a stým sa skráti na 1,8m. Prút je stavaný tak že má mäkšiu špičku a tuhú chrbticu tým je vhodný nielen na trhačku ale aj vábničku. Bol použitý asi 5 krát takže je v max zachovalom stave. Len osobný odber. Možná výmena mena za navi Tica cybernetic gg 60.
Sumcový prút
Podobné inzeráty
Predám sumcový rybársky prút Fin-Nor Offshore Hard Work 300g
Predám sumcový rybársky prút Fin-Nor Offshore Hard Work 2,70m, 300g. Prút určený pre ťažké ryby ako sumec, treska a halibut. Má neskrotnú silu, odolnosť a samozrejme mimoriadne nízku hmotnosť a penová rukoväť
Sumcovy prut Mikado Trython Heavy Boat
Predam sumcovy prut vhodny na lov z clna pripadne na rieku. Spevnene oka vhodne aj na multiplikator, atd. Cena 55€
Predám sumcovy prut
Predám sumcový prút Liparí 61/2 ft 20-30lb PT Power tip 2m Kupované v Taliansku. Špeciálne na sumcov a malých žralokov. 4 x pri vode.
Predám nový prút favorite white bird 732L-T
Predám úplne nový prút favorite white bird 732L-T prut nepouzity, len som dal z neho dolu visačky. cena eshop 70€ posuniem za 40€ dôvod predaja je príležitostná kúpa stavaneho prutu (vyššej kategórie) najlepšie osobne alebo po dohode pošlem popis eshop: Séria prívlačových prútov White Bird, určená na ulra ľahký a ľahký jigging. Blanky tejte série sú vyrobené z nízkomodulového uhlíkového vlákna IM24T, s modernou akciou a presnou geometriou. Vyznačujú sa vysokou citlivosťou a nízkou hmotnosťou. Ergonomicky tvarovaná rukoväť je navrhnutá v tvare klasickom pre japonské prúty, určené na micro jigging. Krátka horná časť umožňuje uložiť prst na blank a získať ešte lepšiu kontrolu nad nástrahou. Prút je vybavený očkami KR – Guide s vložkami LTS. Model 732L – 1,5-7g je ľahký prút s dutou špičkou a rýchlou akciou, určený na lov z lode aj z brehu. Okrem jigovania poslúži aj na lov s malými woblermi či rotačkami ultra light, pstruh, ostriez, jig, udica UL
Sumcový set  - black cat
Predám 2x Prút Black Cat Perfect Passion XH-S 3,00m 600gr (hodnota 170€) 2x multiplikator ( hodnota 230€) Na oboch multiplikatoroch je 0,63mm šnúra 8 vlákno cca 450m - ( hodnota 40€) 2x black cat trhačkové plaváky (hodnota 30€) 2x sumcový stojan ( hodnota 70€) Drobnú bižutériu (zvončeky, háčiky pridám grátis) Kupované minulý rok . Nevyužijem to , venujem sa viac lovu kaprov. Nepoškodená výbava v 100% stave Iba osobný odber Bratislava.
LMAB la moistique UL 198cm 1-7g
Dizajn prútov La Moustique bol navrhnutý s dôrazom na ľahkosť a ergonómiu. Pri výrobe bol použitý 24-T carbon, minimalistické sedlo, kvalitné SiC očká a ľahká EVA rukoväť. Táto kombinácia dala vzniknúť ľahkému a citlivému prútu s decentným matne čiernym dizajnom. Posledné tri špičkové očká majú žlté lakovanie pre ľahšiu detekciu záberov. Prút špeciálne konštruovaný pre citlivý lov pstruhov (trout area). Parabolická akcia minimalizuje riziko straty rýb počas zdolávania. Skvelá citlivosť však zostala zachovaná. Prút je tak vhodný na lov na nezaťažené gumové nástrahy. Dizajn prútov zostal zachovaný a kombinuje ľahkosť a cit. Ak hľadáte ideálny prút pre lov pstruhov na stojatých, ale nechcete utrácať peniaze je tento variant skvelou voľbou. Prút je ako nový z obchodu, v bezchybnom stave. PC bola 80€, cena teraz 50€.