bazár, predaj, inzercia, predám

Sundance 2dnove VIP

Kategória: Festivaly

Zdravím predám jednu vstupenku na Sundance, ktorého sa bohužiaľ nestíham zúčastniť.
Sundance 2dnove VIP
Podobné inzeráty
2x VIP Vstupenka na Imagine Dragons-Nedeľa
1-dňová VIP vstupenka zahŕňa okrem vstupu na festival počas celej nedele s hlavnou hviezdou IMAGINE DRAGONS , 20.08.2023 samostatný vchod na festival, VIP priestor pri hlavnom pódiu, vlastnú food zónu a bar, vlastné WC Predam VIP vstupenky na NEDELU , na koncert hviezdy svetového formátu IMAGINE DRAGONS ale aj ine Kde: LOVESTREAM / Bratislava / Vajnory Kedy: 20.08.2023 prosim kontaktujte ma len na mail regndominika@ K dispozícií 2 lístky. cena za kus 100
Lovestream festival 3-dňová VIP vstupenka
Predám celofestivalovú 3-dňovú VIP vstupenku na festival Lovestream v Bratislave. Celofestivalová VIP vstupenka zahŕňa okrem vstupu na festival počas celého jeho trvania samostatný vchod na festival, VIP priestor pri hlavnom pódiu, vlastnú food zónu a bar, vlastné WC. Ide o elektronickú vstupenku zakúpenú prostredníctvom oficiálnej webovej stránky Lovestream.
Predám dvojdňový lístok na SunDance Festival
Zdravím mám na predaj jeden dvojdňový lístok na SunDance Festival na Širave. Na cene sa vieme samozrejme dohodnúť
sundance festival
Ahoj, predám 2 dvojdňové lístky na SunDance Festival 21.-23.7.2023. Prípadne možno zakúpiť jeden za 20 EUR, momentálna cena za jeden lístok je 24 EUR. prosim kontaktujte ma len mailovo.
Lístok Sundance festival
Predam 1x dvojdňový lístok na Sundance festival.
Dvojdňové lístky na SUNDANCE FESTIVAL na Zemplínskej Šírave
Ahoj, predám 2 dvojdňové lístky na SunDance Festival 21.-23.7.2023. Prípadne možno zakúpiť jeden za 20 EUR, momentálna cena za jeden lístok je 24 EUR.