bazár, predaj, inzercia, predám

Superlux CM-H8A

Kategória: Zvuková technika

Predám kondenzátorový štúdiový mikrofón Superlux CM-H8A spolu s kufríkom... Ako nový... Posielam odkaz na ukážku nahrávky...
Superlux CM-H8A
Podobné inzeráty
Mikrofón Superlux E205U
Mikrofón Superlux E205U - [15.7. 2023] Predám úplne nový, nevybalený USB kondenzátorový mikrofón Superlux E205U s komplet príslušenstvom v záruke. Cena 15€ v príp.posielania + poštovné.
Mikrofón Superlux S241
Ponúkam na predaj tento kondenzátorový nástrojový mikrofón Superlux S241. Je ako nový, použil som ho zopár krát na domáce nahrávanie. Komplet originál príslušenstvo v kufríku + mini stojan na stôl. Prosím len osobný odber v BA.
Predám káblový mikrofón vocal Superlux TM 58
Predám káblový mikrofón Superlux TM 58 vocal aj so 6m káblom
Mikrofón Superlux E 205 U
Predám kondenzátorovy USB mikrofón Superlux E 205 U. Mikrofón je úplne nový, nerozbaľovaný, kupovaný z muzikeru. Cenaz a mikrofón je 20€. Viem poslať na dobierku, prípadne si záujemca môže mikrofón môže osobne vyzdvihnúť.
Mikrofón, stojan a pop filter
Predávame mikrofón Superlux R102, Superlux R102 Aktívny, páskový (ribbon) mikrofón navrhnutý špeciálne pre živé TV vysielanie, alebo nahrávanie. Samozrejme určen6 aj k inemu ozvučeniu.Ponúka vysokú citlivosť a referenčnú frekvenčnú odozvu podobne ako kondenzátorový mikrofón. kábel na pripojenie má cca 3 m plus Stojan s ramenom a pop filter TASCAM. Všetko vo vynikajúcom stave. Použite 3x. Balenia už nie sú,ani záručné papiere.
Focusrite Scarlett Solo 3rd Generation
Mam na predaj zvukovu kartu s povodnym prislusenstvom. K zvukovke pridam dalsie 2 starsie zvukovky, vid foto. Dovod predaja je, ze boli minimalne vyuzivane. Taktiez mam na predaj sluchadla Superlux HD 681 EVO. Sluchadla boli malo pouzivane, ale vidiet na nich male osuchanie umelej koze. Scarlett Solo: 80e + postovne Sluchadla: 17e + postovne V priprade spolocneho odberu dohoda mozna.