bazár, predaj, inzercia, predám

Súprava na plnenie a meranie klimatizácie

Kategória: Príslušenstvo

Prodám tuto novou, nepoužitou sadu pro plnění chladiva v klimatizaci automobilu. Lze použít rovněž na domovní klima, ledničky atd. V kufříku je vše potřebné pro měření, testování a zkoušku těsnosti okruhu. Při doplňování chladiva stačí připojit tlakovou láhev s chladivem a ideálně mít položenou na váze pro odměření odebraného množství. Vše jako na foto. Osobní předání v Ostravě nebo mohu zaslat přes DPD na dobírku kamkoli v ČR i na Slovensku. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, děkuji.
Súprava na plnenie a meranie klimatizácie
Podobné inzeráty
Plnenie ,servis, dezinfekcia klimatizácie, tepovanie..
Ponúkam servis klimatizacií, plnenie, dezinfekcia, čistenie, tepovanie interieru a čistenie ozónom. Plnenie: podľa použitého chladiva. (Odsatia starého chladiva ,filtrovanie, vakuovanie, test tesnosti , doplnenie nového chladiva s olejom) 30-50eur. Dezinfekcia: čistenie výparníka, čistenie rozvodu vzduchu, 25-35eur. Tepovanie: tepovanie interieru od 45eur. ( cena je orientacna, bližšia cena po dohode na mieste podla stavu a požiadaviek) Komplet: Tepovanie, plnenie, dezinfekcia, 100eur.- pre osobne vozidla. Na kazdú prácu používame najkvalitnejšie produkty ktoré trh ponúka.
Predám chladivo plnenie klimatizácie 134a
Predám chladivo na plnenie klimatizácie 134a. Chladivo 12 kg. Volajte NON-STOP aj cez víkend. AUTOKLIMATIZÁCIA PLNENIE AUTOKLIMA CHLADIVO 134a Po dohode DOVEZIEM celé SLOVENSKO.
Plnenie klimatizacii osobné,nakladné,hybridy a traktory
Ponúkam plnenie auto klimatizácii, detekciu úniku chladiva : UV Metodov , Dusíkovou metódov, oprava vymena hadíc klimatizácie, pretesnenie hadíc. Dezinfekciu interiéru Ozónom. Ceny sú individuálne zaleží od množstva chladiva v systéme. Pre presnejšie zistenie ceny do správy uvedte : Rv. Model, motor , kw . Prípade kto vie stačí množstvo Gramov chladiva.
Refraktometer na meranie prevádzkovych kvapalín v aute
Predam refraktomer - opticky pristroj na meranie prevádzkovych kvapalin automobilu ( chladiaca kvapalina, zmes do ostrekovačov, elektrolyt v akumulátora, aditíva AdBlue. Stupnicami na meranie: Elektrolyt batérie: 1.10 až 1.40 Kg / l Chladiaca kvapalina motora: 0 °C až -50 °C Propylén G13 a Etylén G11/12 Kvapalina do ostrekovačov: 0 °C až -40 °C Adblue: 30-35% Bez plastoveho puzdra Osobne alebo na dobierku +4e Tel:
Prístroj na meranie prevádz. kvapalín auta s plast. púzdrom
Predám nový opticky prístroj - refraktometer na meranie prevadzkovych kvapalin automobilu ( chladiaca kvapalina, zmes do ostrekovačov, elektrolyt v akumulátoroch a kvapalného aditíva AdBlue - ľudovo nazývaná aj močovina ). Prístroj funguje na princípe lomu svetla. Meranie roztokov je veľmi jednoduché a rýchle. Na hranol refraktometra stačí kvapnúť pár kvapiek meranej látky, priklopiť krytku hranola (tým sa meraná látka lepšie rozplynie po meracom hranole), priložiť oko k okuláru, pozrieť sa proti svetlu (prípadne zaostriť) a na stupnici môžte pohodlne odpočítať výslednú hodnotu. Balenie obsahuje : refraktometer, kalibračný skrutkovač, pipeta (kvapkadlo), handrička a plastové púzdro. Možnosť osobného odberu alebo zaslanie poštou. Technické špecifikácie: Elektrolyt batérie: 1.10 až 1.40 Kg / l Chladiaca kvapalina motora: 0 °C až -50 °C (propylén G13 a etylén G11/12) Kvapalina do ostrekovačov: 0 °C až -40 °C Adblue: 30-35%
Nový tester na meranie hrúbky laku
Digitálny tester hrúbky laku oceníte na meranie správnej hrúbky naneseného laku. Jeho hlavnou funkciou je kontrola vrstiev laku a detekcia častí, na ktorých bol lak už v minulosti opravovaný alebo boli opakovane natierané. Digitálny tester hrúbky laku sa veľmi ľahko ovláda pomocou tlačidiel. Popis Zariadenie má dobre čitateľný veľký LCD displej šikovné rozmery, ktoré sa zmestia do vrecka ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne Vhodné na meranie povlakov na železe, hliníku a zinku Ide o prenosný hrúbkomer, na presné zmeranie nekovového povlaku na kovovom podklade Využitie vo výrobe, automobilovou priemysle, spracovaní kovov, pri kúpe auta, pri kontrole dielov na aute atď