bazár, predaj, inzercia, predám

Súprava tehotenská košeľa + župan MODRA S/M

Kategória: Tehotenské oblečenie

v perfektnom stave, raz oblecene. Modrá farba. + 2 košele zadarmo

cena: 20€
Veľkosť: S-M

ohodlná nočná košeľa výstrihom uspôsobeným pre ľahké dojčenie. Pod prsiami je všitá gumička . Popruhy sú nastaviteľné, odopínateľné na kŕmenie Je vyrobená z kvalitnej bavlny, veľmi mäkkej, hebkej a príjemnej na dotyk.

Župan je vyrobený z mäkkej a hrejivej bavlny. Má dlhé rukávy . Zaväzuje sa na opasok, po stranách má našité vrecká. viac foto v správe
Súprava tehotenská košeľa + župan MODRA S/M
Podobné inzeráty
Súprava tehotenská košeľa Felicita + župan
Predám súpravu nočná košeľa pre tehotné a dojčiace ženy so županom. Svetlo ružová farba so sivými bodkami. Nenosená. Cena 25€ + poštovné (packeta 3,30€, kurier 5€), prípadne osobný odber bez poštovného. Platba vopred na ucet, alebo dobierkou s doplatkom 1,5€. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom alebo SMS. - Farba: Felicita ružová - Veľkosť: L Pohodlná nočná košeľa s krátkym rukávom a s výstrihom uspôsobeným pre ľahké dojčenie. Pod prsiami je všitá gumička a ozdobná mašlička. Je vyrobená z kvalitnej bavlny, veľmi mäkkej, hebkej a príjemnej na dotyk. Župan je vyrobený z mäkkej a hrejivej bavlny. Má dlhé rukávy a praktickú kapucňu. Zaväzuje sa na opasok, po stranách má našité vrecká.
tehotenská košeľa
dámska tehotenská košeľa vhodná počas celej doby tehotenstva, pre malé aj väčšie brucho, veľkosť M, krátky rukáv
tehotenska košeľa veľkosť S
Pruhovaná tehotenská košeľa Mama.licious. Veľmi pekná a pohodlná. Pôvodná cena 39.
Tehotenske oblečenie
Predam tehotenske oblečenie velkost S/M 1. tehotenska košela Bonprix velS 36/38 2. tehotenska kosela Bonprix velS 36/38 3. Plavky HM kaki velkost 40 4. Plavky HM cierne velkost 40 5. Teplaky HM cierne velkost S 6. Cervene nazbierane saty S/M 7. Ruzove saty HM velkost S 8. Esmara cierne teplaky XS/S 9. Esmara sede teplaky S/M 10. Kratase HM sede S 11. Kratase HM cierne S (tieto su vyblednute zoslnka) Vsetko spolu 40€ Poštovne v cene platba len vopred, na dobierku neposielam.
Tehotenská tunika
Kvalitná bavlnená tehotenská košeľa so zapínaním na gombíky. Talianska značka Entracte, veľkosť 36-38
tehotenska bluzka, kosela hm
-Krasna bledomodra bluzka HM. Nie je z kolekcie HM mama ale ja som ju nosila ako tehotensku prilezitostne. Vyzera ako tehotenska ,pekne tvarovala bruško, či bolo menšie či vačšie. Sedela super, skvele vyzera k leginam . Je minimalne nosena.V skutočnosti krajsia. Velkost uvedena 38, sedi, 7eur