bazár, predaj, inzercia, predám

Surne predam Korg pa 300

Kategória: Klávesové nástroje

Predam vimenim korg pa 300 je to v dobrom stave ide pekne su tam vela stylov mozna vimena len za korg pa 600 alebo pa700 plus moj doblatok len volat na sms ne reagujem ďakujem
Surne predam Korg pa 300
Podobné inzeráty
Predám adaptér Yamaha,Boss a KORG Poly800
Predám nepoužitý originálny adaptér Yamaha PA300C, BOSS PSA-230S a náhradu 9V/1000 mA + je vonku, - vnútri na KORG Poly800, Polysix a iné socialistické klávesy. Adaptér svojou polaritou pasuje aj na gitarové efekty a multiefekty BOSS, DIGITECH, DOD a IBANEZ. Yamaha s origo krabicou aj power káblom je za 59 €, BOSS s origo krabicou je za 25 € a KORG je za 10 €. Možnosť zaslať aj na dobierku. V mailových odpovediach prosím uvádzať aj tel. kontakt lebo sa mi stalo, že moje odpovede skončili v SPAME !!!
KORG PA-900
PREDAM MALO POUZIVANY KORG PA-900 BOL ZAKUPENY V ROKU 2016 ZA 1950 EUR KORG BOL VELMI MALO POUZIVANY IBA DOMA A JE VO VELMI DOBROM STAVE CENA 1350 EUR AJ S PUZDROM
korg pa 1000  muzikant
predám korg pa 1000 verzia muzikant ... !!! muzikant = 219 eur stojí iba soft!!! táto verzia má lepšie zvuky , aj rytmy ,,, ako bežná pa 1000 ,,, niektoré sú mohutnejšie a čistejšie , tak ako v pa4x a pri kombinácii týchto "lepších zvukov"Vám vznikne skutočne špičkový profesionálny kláves... nástroj je používaný , ale nezničený , a plne funkčný... ... nechám v ňom navyše - ako bónus množstvo profesionálne a špičkovo upravených zvukov , ktoré som upratal a nadstavil ja ... vyskúšať sa dá tu na SK, kedykoľvek ,,, ale odber je možný až v septembri ,,, lebo do vtedy ho ešte potrebujem na pár akcií... pozrite link : !!! ale tam je obyčajná verzia !!! nie MUZIKANT ... JA predávam verziu MUZIKANT = Vylepšenú !!! tu je link :
Klávesnica Korg Pa 4x
Predám môj Korg Pa 4x s Speaker Bar, pedálovou doskou Korg EC5 a stojanom, ktorý robí skvelé hracie a aranžérske nastavenie. Dodáva sa aj s originálnym balením. Zvuky a akcie sú úžasné a je radosť hrať. Použil som to len veľmi ľahko vo svojom salóniku v nefajčiarskom dome, takže je v krásnom stave.
KORG PA800
Predam Korg Pa 800. Klaves má HDD, MP3 prehrávač, navyše 128 štylov z Korg pa3x Musikant, 128 premiovych zvukov. Najnovší software aky bol pre tento klaves. Má za sebou prvy menší servis. Skôr údržbu. Výmena niektorych mikrospinačov na hlavnom panely, vymena spinačov na klaviatúre (2 oktávy), očistený od prachu. Nástroj je v perfektnom technickom stave. Okrem zahrdzavenej mriežky na ľavom reproduktore nema takmer žiadne kozmetické vady. 100% spolahlivý nástroj. Mriežky nam objednané. Vymením.
vymením yamaha psr sx700 za korg pa 700
Zdravím vymením yamaha sx 700 za korg pa 700 Klavír je ako nový krabica papiere + záruka používaný cca pol roka len za korg pa 700 prosím neponúkajte mi poškodený klavír ani špinavý ani obúchaný môj klavír je ako nový. Môžte ma kontaktovať aj formou email.