bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobná košeľa + kravata

Kategória: Obleky, Saká

Ponúkam na predaj komplet svadobnú košeľu + kravatu veľkosť M , obvod krku 39-41 CM , použitá iba raz
Svadobná košeľa + kravata
Podobné inzeráty
4x NOVÁ LUXUSNÍ KRAVATA
Kvalita je vidět na pohled i cítit dotykem. Vše nové a originál! PC byly vysoké! Nyní sleva. Kravata s barevnými proužky - značka Serchi Creazione, z Itálie, cena = 1500 Kč Fialová kravata s pruhy - značka Breuer, z Francie, PC 85 Eur, cena = 1500 Kč Kravata vzor zelené pruhy / čtverečky - značku si nepamatuji, cena = 850 Kč Kravata vzor barevné pruhy / čtverečky - značku si nepamatuji, cena = 850 Kč Při koupi 2 kusů + dárek zdarma. Vesta je také na prodej. Na dotaz. PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Svadobná vesta OZETA (+ kravata a vreckovka
Predám pánsky svadobný set (vesta, kravata, vreckovka). Farba ivory. Veľkosť 48. Vesta použitá len na obrad.. kravata a vreckovka sú nepoužité. Bez akýchkoľvek vád, ako nové. Kúpené v Ozeta, pôvodná cena 79 EUR. Osobný odber Košice - Slanec
Kravata + vreckovka
Svadobná kravata + vreckovka do saka, nepoužitá. Krásna kravata na zapínanie zo zadu, zapínanie nastaviteľné. Pekný motív, farba perlová. Cena 10 eur.
Svadobná kravata, vreckovka do saka
Dobrý deň, Predáme set - svadobná kravata a vreckovka do saka. Nepoužité, nové, zabalené. Cena 15 + prípadné poštovné.
Chlapčenský set 2-3r.  košeľa, nohavice, vesta, kravata
Chlapcensky set 4ks Paisley of London. Košeľa, nohavice, vesta, kravata. Vek 2-3roky Košeľa je pekná čistá, akurát vesta ma maly fliacik vid foto, materiál je ligotavý preto to nie je veľmi vidieť.
Predám pánsky svadobný komplet
Predám pekný pánsky svadobný komplet t.j. svadobná košeľa, svadobná vesta, kravata, manžetové gombíky, smotanovej farby, veľkosť 41.