bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobná výzdoba

Kategória: Umelecké predmety

Predám svadobnú vyzdobu drevené nápisy ženích, nevesta, svadba, veniec na dvere, čelenku pre malú druzičku, vankúšik na obrúčky, pierka oba druhy, lupene ruží a stuhy na servitky.
Svadobná výzdoba
Podobné inzeráty
Svadobná výzdoba
Ponúkam na predaj komplet svadobnú výzdobu ktorú tvorí: výzdoba na auto, 14 ks sklenených mís+ plávajúce sviečky, 14 ks sklenených váz+ kvety, ikebana na hlavný stôl, ozdoby do šifónov na stoličky, možnosť výberu z 3 druhov servítok po max 120 ks, výzdoba na hlavnú stenu za mladomanželmi, a plus svietniky, košíky na wc, tabulky, a materiál na stoly 2 stuhy jedna svetlo modrá hrubá, a tenká kvetovaná ďalej výzdoba na dvere a iné maličkosti...cenu je možné dohodnúť ????
Svadobná výzdoba na auto
Predám ozdobu na svadobné auto - 2 srdcia vyrobené z pedigu a umelých kvetov. 1x použité. Osobný odber Zvolen.
Kresba Cisára
Táto kresba je nakreslena rôznymi druhmi farieb a odtieňov a môže slúžiť ako výzdoba do rôznych miestnosti napr :kuchyňa, obývačka alebo spálňa.
Číslovanie stolov na svadbu
výzdoba na svadbu
Vianočná Výzdoba Drevené Luskáčiky 2ks
Predám časť našej vianočnej výzdoby 2ks drevených Luskáčikov. Ručne vyrezávané! Ošetrené drevo a ručne malované! Vyška s podstavcom 2,4m a vaha je cca 300kg. Cena dohodou.
Výzdoba na svadbu na auto alebo zábradlie nepouzita
Predám maslicky biele a fialove Na cene sa da dohodnúť Nepoužila som ich nakoniec Biele 41ks - 5€ - už predané Fialove 42ks -5&