bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobné menovky pár

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, predám svadobné menovky na pohár. K dispozícii mam 49ks.
Svadobné menovky pár
Podobné inzeráty
Vyrezávané a maľované menovky na dvere kúpeľne a WC
Predám menovky na dvere kúpeľne a WC, ktoré sa prilepujú obojstrannou páskou (už je zo zadnej strany nalepená). Menovky sú ručne vyrezané a maľované, v ponuke sú tabuľky na dvere samostatnej kúpeľne, samostatného WC v cene 9 EUR/ks alebo spoločnej kúpeľne s WC v cene 12 EUR/ks. Na výber je dievča (blond alebo hnedé vlasy) alebo chlapec (blond alebo hnedé vlasy). Možnosť vyzdvihnutia v Prešove alebo posielam poštou.
Menovky na oslavu
Predám laserom vypaľované menovky na rôzne podujatia s voľným priestorom na vpísanie mená. O dostupnosti farieb a množstve mi napíšte. Cena za 50 ks. Samostojacie strieškové menovky na svadby, oslavy, plesy, stoly.
Svadobné menovky manželia
Dobrý deň, predám svadobné menovky, k dispozícii mam 99ks.
Svadobné menovky/ vysačky na výslužky
Predám 55ks kartičiek z hrubšieho papiera vhodné ako svadobné menovky či vysačky na výslužky. Rozmer: 7 x 3,8 cm Cena: 2€ + pošta V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, číslo je vymyslené.
Svadobné doplnky
Dobrý deň, Predám rôzne veci zo svadby, väčšina nepoužitá. - svadobné srdiečka na auto - 20€ - krásne držia,avšak na foto sú len položené na zemi, preto môžu na foto pôsobiť zdeformovane - svadobné bublifuky 30 ks - 7,5€ REZERVOVANÉ - svadobné držiaky - srdiečka zlaté /na menovky/ 30 ks - 12€ - svietniky/ vázičky 10 ks - 30€ Všetko sú to nákupné ceny - chcem sa toho zbaviť,nie na tom zarobiť. V prípade odberu viac vecí, možná zľava. Preferujem rýchle jednanie - zavadzia mi to.
Vecičky zo svadby
Ahojte budúce nevesty, zvýšili sa mi vecičky zo svadby, tak ak by mal niekto o niečo záujem, kľudne píšte. - podbradníky 14 € - fotorámiky s textami (10 ks) a kartičkami rady do manželstva (kartičiek je 23 ks) 11 € - darčeky pre hostí (kľúče-otvarák na pivo-10 ks, sypaný čaj v skúmavke-slez a harmanček-6 ks, 8 € - výzdoba mix, nálepky, nápis a lupene 8 € - podväzok modrý 2 € - podväzok biely Intimissimi 3 € - tabule do Candy baru 10 € - krabičky kufrík 9 ks, 3 € - pierka 21 ks veľkých, 13 ks malých, 18 € - menovky na poháre kolibrík 27 ks a ozdobné kartičky/obálky 8 ks plus menovky na poháre motýľ 5 kusov, 5 € - drevené číslovanie stolov, 4 €(číslo 2 lepené). - svadobne šaty, XS, 80 € Kuk aj ostatné moje inzeráty.