bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobné šaty ( saténové ) + závoj + kruh pod sukňu

Kategória: Šaty, Kostýmy

Krásne svadobné šaty, oblečené iba raz samozrejme ;) , sú šité z hrubšieho bieleho saténu vyzdobené perličkami vo výstrihu a taktiež aj lem výstrihu vpredu a aj na chrbte.
Na pleciach sa nachádzajú ozdobné mašle, ktoré sa dajú aj odopňúť.
Taktiež majú šaty vačky, ktoré sú vyzdobené malými kvietočkami.
Vlečka na šatách sa dá jednoducho pripnúť k pásu.
Dĺžka šiat bola prispôsobená na výšku nevesty 176cm.
Veľkosť šiat : 42
V cene je zarátany aj kruh pod sukňu a perličkový závoj.
Pôvodná cena šiat so závojom bola 1200€.
Svadobné šaty ( saténové )  + závoj + kruh pod sukňu
Podobné inzeráty
svadobné šaty 32 / 34
Predám svoje krásne, svadobné šaty. Značka Irian Sam. Profesionálne vyčistené, vyžehlené. Bez žiadnych závad, nič nie je potrhané, zafúľané, žiadne škvrny od make-upu. Cítila som sa v nich naozaj ako princezná. Pôvodná cena: 890€ Mám 150cm, mala som 9cm podpätky. Vyššie nevesty nepotrebujú spodničku ani kruh, predám len šaty 490€ CENA 540€ je za: svadobné šaty, kruh, tylovú spodničku a 160cm dlhý závoj (ten na svadbe využitý nebol). Sú kupované v salóne, z dĺžky skracované neboli. (preto som mala kruh a spodničku, aby šaty nadvihlo) Rozmery: šaty majú dĺžku: 140cm, celková dĺžka vrátane vlečky: 185cm cez prsia: 2x38cm (najmenšia velkost, povoluje sa viazacka. Obvod mojho hrudniku je 83cm) pás: 2x 30,5cm (ja mám 66cm v páse a v pohode) Šaty sú snehovobiele, saténové, majú praktické vrecká a všitú podprsenku. Sú korzetové na viazačku, ktorá je skrytá za malými gombíkmi. V páse je ozdobná mašľa - je na pripnutie. Šaty Vám zvýraznia prsia. V skutočnosti skoro žiadne nemám. Kruh a spodnička sú na gumičku v páse. Osobný odber v Čerhove (okres Trebišov) alebo poprípade Košice. Skúška, samozrejme, možná Číslo aj e-mail sú funkčné.
Dámské šaty, plesové šaty, sukně
Prodám dámské šaty, plesové - společenské šaty, sukně (řazeno dle čísel u fotek): 1 červené plesové saténové šaty značky YOKO, vel. 42, pas 70cm, délka po ramínka 86cm, 4EUR 2 bílo-černé plesové saténové šaty značky H&M, vel. 42, pas 76cm, délka 76cm, 4EUR 3 červené plesové saténové šaty značky H&M, vel. 42, pas 76cm, délka 76cm, 2EUR 4 prodáno 5 modré letní šaty s červeným prvkem značky Atmosphere, vel. 44, 2EUR 6 modré plesové saténové šaty značky Orsay, pas 78cm, délka 79cm, 4EUR 7 prodáno 8 prodáno 9 hnědé šaty George, vel. 38, pas 76cm, délka 96cm, 2EUR 10 černý top Ginatricot, vel. S, pas 76cm, délka 80cm, 2EUR Osobní odběr ve Skalici, po domluvě mohu odeslat na dobírku přes Packeta za 4,5EUR. Mobil:
????❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣Svadobne saty s trlblietavym plášťom Eva Lend
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣ Predám svoje nádherné saténové svadobné šaty bez ramienok značky Eva Lendel, farba ivory. Ich dokonalosť zvýrazňuje trlblietavý plášť, ktorý krásne vynikne v kostole na vlečke.(na foto to tak nevidiet)Lem na plášti je obšívaný lesklými kamienkami. Šatky sa dajú teda využiť na 2 spôsoby. Ja som si dala plášť neskôr dole. Sú vystužené a pevné v hornej časti, takže Vám vrchná časť nebude padať. Vo výstrihu je všitý telový tyl, no pod ním je tiež prispôsobený trlblietavý tyl ako na plášti. Takže zvýrazní dekolt. Pridám k nim kruh a závoj krátky jednoduchý. Veľkosť S aj M,daju sa vzadu prisposobit. výška 167cm + 9 cm opätok. PC 750eur. Svadobne topanky na predaj, 38 velkost.
Svadobne saty
Predam nadherne svadobne saty oblecene 1x. Saty su bezchybne, ale neboli po svadbe v cistiarni (spodok sukne je mierne zaspineny od podlahy, bezna spina/prach + jemne znecistenie vnutornej korzetovej casti od potu a makeupu, ziadne flaky od jedla ani nic podobne), takze tomu je prisposobena cena, aby si uz saty dala vycistit buduca nevesticka. Saty su vo velkosti 34/36 na vysku 160-165 cm, potrebne vyskusat, boli robene upravy v korzetovej casti aj v celkovej dlzke. Farba slonovinova kost. Vrchna korzetova cast je presita cipkou, spodna cast sukna je z tylu a perliciek. Tieto saty su pre dievca/zenu, kt.chce v najkrajsi den svojho zivota vyzerat ako skutocna princezna. K satam davam navyse aj zavoj, kruh, 1 kabelku, pripadne viem ponuknut aj dvoje svadobne topanky v.36 a dvoje krasne saty po polnoci za dobru cenu. Na vyskusani je potrebne sa nejako dohodnut 
Svadobné šaty
Predám nádherné, ľahké a vzdušné svadobné šaty. Materiál je veľmi prijemný, vrch je vzorovaná čipka. Šaty majú body a sukňu. Sukňa je na pase zdobena jemne kryštalmi.Body sa dajú využiť potom aj k inej sukni. Velkosť vhodna pre S mensie M. Pripadne upravit na XS a na postavu cca 165-170.Oblečené iba raz :) Šaty boli v čistiarni. K šatám darujem aj závoj. K šatám sa da dokupit aj kruh. Cena 250€.
Saténové šaty
Predám čierne saténové midi šaty, veľkosť M/38, raz oblečené, top stav. Zapínanie na zips zboka, nastaviteľné ramienka. Cena 25€ + poštovné. Píšte email, ČÍSLO JE VYMYSLENÉ. Šaty na svadbu, saténové šaty, čierne šaty, midi šaty