bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobný strom 5 na odtlačky prstov, kniha hostí

Kategória: Svadobné šaty

Svadobný strom - farbami žiariaci svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami.

Veľkosť plátna je 50 x 40 cm.

Možnosť dopísať mená a dátum svadby podľa požiadavky zvyčajne pod hojdačku.

Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou.

Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ poštovné).

Možnosť ku stromu dokúpiť:
- pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe), 2,50€/ks
- drevený stojan, 10€
Svadobný strom 5 na odtlačky prstov, kniha hostí
Podobné inzeráty
Svadobný strom 9 na odtlačky prstov,kniha hostí
Svadobný strom - farbami žiariaci svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami. Veľkosť plátna je 40 x 50 cm. Možnosť dopísať mená a dátum svadby. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe), 2,50€/ks - drevený stojan na fotke (do vypredania zásob), 10€ Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+4,20€ poštovné za balík na adresu / +3,20€ poštovné za balík na poštu)
Svadobný závoj Ivory
Svadobný závoj- Ivory, španielská čipka Predám nový jednovrstvový svadobný závoj kupovaný vo svadobnom salóne. Mala som ho iba na obrade ako nový bez poškodenia. Krásne vidieť cez neho účes a dole je zdobený bohatou španielskou čipkou. Pripevnenie na hrebienok. Dĺžka závoja je 165cm. Cena 69€
Svadobné šaty
Ponúkam 3/4 šaty, ktoré som kúpila tu na bazoši od veľmi sympatickej pani. Aj vďaka nim a zdedenej pozitívnej energii som si svadbu užila. Očarili mňa aj všetkých svadobných hostí svojou jednoduchou krásou. Odporúčam všetkým, ktorí nechcú za svadbu minúť majetok. Vďaka šnurovaciemu systému vzadu sadli ako uliate. Súčasťou je nariasená spodnička, ktorá zväčší ich objem. Pridávam k nim aj svoj svadobný závoj. Môžem poslať na skúšku.
Svadobný závoj dlhý 3m s čipkou prekrásny POIRIER
Svadobný závoj dlhý 3m s čipkou prekrásny POIRIER V prípade vážneho záujmu pošlem viac detailných fotiek, závoj je proste dokonalý s prekásnym prevedením čipky na okrajoch a spodnej časti z dokonalého materiálu a 100% spracovanie čipky. Závoj je exkluzívnej značky POIRIER. Dĺžka závoja sú 3 metre.
Svadobný vankúšik na prstienky
Predám svadobný vankúšik na prstienky 1x použitý. Ako nový
Svadobný podväzok
Dobrý deň, predám svadobný podväzok, nový a nepoužitý.