bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobný závoj

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám svadobný závoj v sume 35 Eur, farba ivory, pôvodná suma 60 Eur - ivanastovkova@
Svadobný závoj
Podobné inzeráty
Svadobný oblek PAVANNA
Predám svadobný oblek značky PAVANNA, ručne šitý na mieru. Použitý 1x na svadbe. Úplne ako nový. Farba: popolavá modrá, vesta vzadu lesklá sivá, košeľa maslová. V cene: sako, vesta, nohavice, košeľa a motýlik. Pôvodná cena 700€. Miery: Sako: dĺžka 72cm šírka hrudníka 50cm dĺžka rukáva 60m Vesta: dĺžka 57cm šírka hrudníka 47cm Nohavice: dĺžka 102cm šírka pásu 42cm obvod pásu 84cm šírka pri stehne 26cm šírka pri kotníku 17cm Košeľa: slimfit veľkosť: S
Svadobné šaty + doplnky
Predám nové svadobné šaty velkosť S-M 1 krát použité pôvodná cena 400€ k tomu pridám svadobný závoj korunku aj rukavičky všetko spolu iba za 100€ šaty sú vyčistené v čistiarní a v originálnom obale aby sa nepoškodili
Pronovias svadobne šaty
Predám svoje svadobné šaty značky Pronovias, oblečené 2x - svadobný deň a na fotenie. Šaty sú bez poškodení a vyčistené v čistiarni. Šaty sú z elastickej čipky, vhodne na výšku max 174cm,veľkosť vhodná na M, ku šatám pridám veľké čipkove rukávy + 3m dlhy jednoduchý závoj. Len vážny záujem.
Svadobne šaty veľ. 34 -36 + zavoj
Svadobne šaty veľ. 34-36 + závoj, biele
Svadobné šaty ( saténové )  + závoj + kruh pod sukňu
Krásne svadobné šaty, oblečené iba raz samozrejme ;) , sú šité z hrubšieho bieleho saténu vyzdobené perličkami vo výstrihu a taktiež aj lem výstrihu vpredu a aj na chrbte. Na pleciach sa nachádzajú ozdobné mašle, ktoré sa dajú aj odopňúť. Taktiež majú šaty vačky, ktoré sú vyzdobené malými kvietočkami. Vlečka na šatách sa dá jednoducho pripnúť k pásu. Dĺžka šiat bola prispôsobená na výšku nevesty 176cm. Veľkosť šiat : 42 V cene je zarátany aj kruh pod sukňu a perličkový závoj. Pôvodná cena šiat so závojom bola 1200€.
Svadobné šaty
Predám svadobné šaty. Veľkosť 38-42 na výšku 167 + 10cm opätok K šatám: -2kruhová spodnička -tylová spodnica -krátky závoj -dlhy závoj -bolerko -biely opasok Cena : 450 eur.