bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobný župan pre nevestu a družičky

Kategória: Svadobné šaty

Nový župan pre nevestu s kamienkovým nápisom "BRIDE". Vhodný ako darček. Ľahučký, tenký, nepriesvitný, saténový, snehovo-biely. Vhodný aj na svadobné fotenie. Dá sa zavinúť - tj sedí na rôzne veľkosti.
Viem dodať aj župany pre družičky s nápisom BRIDESMAID" slabunko ružový, biely, tmavo modrý, fialový, cyklámenový a červený. (Vid foto)
Svadobný župan pre nevestu a družičky
Podobné inzeráty
Župan pre nevestu, družičku
Ahoj ponúkam vám personalizované župany na mieru pre nevestu, mamku nevestu, družičky a pod. Na dizajne sa dá dohodnúť. Malá ochutnávka mojich výrobkov je na fotografii
SVADOBNÝ ŽUPAN
Predám raz oblečený (asi 15 min) svadobný župan pre nevestu, krásne perličkové rukávy, saténový, kvalitný materiál, vhodný aj pre plnšiu postavu, kupovaný v svadobnom salóne spolu so šatami za cenu 70 eur, bez nápisov, cena 40 eur plus poštovné.
Biely župan Missguided
Predám bily župan, môže slúžiť ako svadobný župan, vo farbe ivory, 1x oblečený, 100% stav, veľkosť XS.
Župan pre družičky so zlatým nápisom
Na predaj krásne saténové župany bledoružovej farby so zlatým nápisom Družička. Sú univerzálnej veľkosti, dĺžka cca 90cm. Vhodné ako darček pre svoje družičky na svadbu. Nájdete nás aj na Instagrame @svadobne_zupanovo a FB účet Svadobné županovo. Zľava pri kúpe 3 a viacerych kusov.
Župan pre družičky so strieborným nápisom
Mám na predaj krásne saténové župany bledoružovej farby so strieborným nápisom Družička. Sú univerzálnej veľkosti, dĺžka cca 90cm. Vhodné ako darček pre svoje družičky na svadbu. Nájdete nás aj na Instagrame @svadobne_zupanovo a FB účet Svadobné županovo. Zľava pri kúpe 3 a viacerych kusov.
Svadobný župan
Predám nový, nenosený, svadobný župan. Kupovaný v USA, ešte s vysačkou. Veľkosť S/M. Cena 35€ plus poštovné.