bazár, predaj, inzercia, predám

Svätá rodina

Kategória: Zberateľstvo

Predám obraz svätá rodina rozmery nemám zmerane príležitostne sa dá zistit odber iba osobne 30e +dohoda Nitra č. T.
Svätá rodina
Podobné inzeráty
Relikviár z 19.stor. s relikviami 5 svätých, Sv.P.Baylonský
Krásny relikviár z 19. storočia s relikviami 5 svätých. Chýbajúca pečať! - Svätý Paschal Baylonský - relikvia v strede hore nad obrazom Paschala Baylonského - Svätý Vincent mučeník - relikvia vpravo dole - Svätý Vincent z Valencie (zo Zaragozy) - Svätý Jozef - relikvia vpravo hore - Svätý Ján Jozef z kríža - Svätá Lucia mučenica, panna - relikvia vľavo dole, Svätá Lucia - Svätá Mária Frančeska, panna - relikvia vľavo hore - Svätá Mária Františka od piatich rán Ježiša Váha: 48,9 g Rozmer: 6,5 x 5,5 cm Predám len do dobrých rúk! Upozorňujem, že relikvie sú bezplatné, náklady sú za medailón/ relikviár.
Daruhem svata rodina
postovne hradi prijemca alebo osobne
Veľká kabinetka - rodina, deti
Veľká kabinetka - rodina, deti. Viď foto. Rozmer 21x16cm.
Staré časopisy Rodina, Záhradkár, Receptář, Urob si sám
Rôzne ročníky. V prípade seriózneho záujmu pošlem zoznam. Mesačník Rodina - ročník 1998, 2002, 2001, a ďalšie Záhrada urob si sám Záhradkár Receptář Vychytávky Pošlem aj poštou. Poštovné hradí kupujúci.
vyznamenanie, RU -Litografická tlač -Cisárska rodina .
Ponúkam Litografickú tlač cisárskej rodiny Františka Josefa I.Pochádza približne z rokov 1880 -1890,ako vidno cisár FJI bol ešte veľmi mladý, kde ešte tlač nebola tak ostrá- farby neboly síté. V tom čase ako vidno paspartúru zdobily do okola zlaté ornanmenty na spodku s nápisom cisárska rodina a na pravo császari család. Je pomerne slušnom stave. Miery - hrúbka rámu , ktorá je veľmi peknom stave 9,2 cm, čisté miery litogr. tlače je 39 cm x 53 cm, celková veľkosť 71 cm x 56 cm. je fotené za denného svetla. Pekne ukáže pri starom štílovom nábytku. Cena 110.- eur plus pošta.
Stará fotografia
Predám starú fotografiu Rodina s deťmi, fotoateliér Ateliér Schistal, Wien, rozmer 16x10 cm