bazár, predaj, inzercia, predám

Sväté obrazy(3 kusy- ikony Panny Márie

Kategória: Umelecké predmety

Sú nové, nerozbalené vo fólií, boli uložené v skrini. Ide o nádherné sväté obrazy - ikony. Viac na foto. Každý obraz, ikona má svoj názov a každá ikona sa viaže s rôznymi reálnymi príbehmi a zázrakmi. Preto uvádzam aj presné názvy a viac si môžete naštudovať na internete. Rozmery a ceny sú na foto. Vhodné ako dar. Pochádzajú z posvätných miest, pútnych miest a pokiaľ viem, tak boli aj posvätené.Na foto sú ceny.

-Čierna Madona, Panna Mária Čenstochovská,
-Madona Ostrobramská, Panna Mária
-Matka ustavičnej pomoci, Panna Mária
Sväté obrazy(3 kusy- ikony Panny Márie
Podobné inzeráty
Triptych - ikony Mária a Ježiš bronz
Predám tento triptych s ikonami Márie a Ježiša, ikony majú certifikáty a pochádzajú z Grécka. Rok výroby je cca 1980, sú z dreva na ktorom je bronzový plat. Ikony sú v dobrom stave, majú drevený stojan, rozmer strednej ikony je 25x35cm a bočné ikony 18x25cm a hrúbka všetkých je 2cm.
väčšie množstvo plastík Panny Márie
Predám väčšie množstvo plastík Panny Márie, rozmer 16 x 16 cm... CENA JEDNOFAREBNÉ 1,- €/kus, FAREBNÉ 3,- €/kus, ZLATÁ 5,- €/kus PRI ODBERE VŠETKÝCH VÝRAZNÁ ZĽAVA Odber by bol ideálny osobne, alebo v prípade zasielania (min. 10 kusov jednofarebných, alebo 3 kusy farebných) poštou je nutná platba vopred na účet, na dobierku neposielam! Cena + poštovné podľa taríf slovenskej pošty... Na SMS nereagujem!
plastika Panny Márie
Predám plastiku Panny Márie (veľa kusov), rozmer 16 x 16 cm... CENA 4,- €/kus Odber buď osobne, alebo v prípade zasielania poštou je nutná platba vopred na účet (minimálne 3 kusy), na dobierku neposielam! Cena + poštovné podľa taríf slovenskej pošty... Na SMS nereagujem!
Obraz Panny Marie
Predam obraz Panny Marie v drevenom rame so sklom Rozmer 87x46cm Cena 50€
OBRAZY .
PREDÁM OBRAZY OD AUTOROV Martin Benka, Endre Nemes, Milan Paštéka, Armand Schönberger, Aladár Brüll, Hála, Jakoby, Bazovský, László Mednyánszky, Cyprián Majerník, Milan Sokol a iné obrazy Talianskej a Holandskej školy od 18 storočia. Sakrálne umenie, mytológia, biblické výjavy. Obrazy od súčasných autorov ako Igor Navrotskyi, Gerhard F Schmer. OBRAZY VHODNÉ AKO INVESTÍCIA. VŠETKY OBRAZY A DIELA MAJÚ ZNALECKÉ POSUDKY OD ZNALCOV V OBLASTI VÝTVARNÉHO UMENIA ALEBO SÚ OVERENÉ ZNALCAMI PODĽA AUTORA UZNÁVANÍ ZNALCI . CENY DOHODA. AKTUÁLNU PONUKU POŠLEM NA VYŽIADANIE VÁŽNYM ZÁUJEMCOM DO SPRÁVY ALEBO TEL. KONTAKT . PROSÍM ABY MA KONTAKTOVALI IBA ĽUDIA S VÁŽNYM ZÁUJMOM A ĽUDIA KTORÍ MAJÚ ASPOŇ NEJAKÝ AKTUALNY PREHĽAD O CENÁCH UMENIA . OBHLIADKA OBRAZOV JE MOŽNÁ V ZÁVADKE NAD HRONOM .
Nádhérná akrylová abstraktná maľba
Podporte umeľkyňu z Maďarska ktorá miluje Slovensko. Vytvára svoje obrazy tak aby v ľuďoch vyvolávali nejaké emócie, pocity alebo spomienky. Čo vo Vás vyvalávajú jej obrazy? Obrazy sú jedinečné, nikdy netvorí rovnaké obrazy. Obrazy majú 50x70 cm. Kvalitné farby. Každá maľba má svôj jedinečný názov. Osobný odber v okolí Nových Zámkov. Hovorím maďarsky aj slovensky - cislo madarske.