bazár, predaj, inzercia, predám

Svetla pod kuch. linku

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predam 3 ks svetlo pod kuch. linku.Material matný nerez-povrch jemný brus. Svetla su osadené LEDkami. Napajanie 12V AC. Ku svetlám trafo 230/12V AC 20-70W za 1 EURo. Cena 5 EUR/ks.K dispozicii 3ks. Rozmer 15x15x4 cm.Kontakt cez email.
Svetla pod kuch. linku
Podobné inzeráty
Svetlá pod kuch. skrinky
Predam set svetiel pod kuch. skrinky, 3ks v balení, jedno z nich ma vypínač a zároveň vypínač sluzi na zmenu teploty farby, v balení je aj trafo (30W), pôvodná cena (vid na foto) 196 €
Predám nové lampy na podsvietenie kuch. liniek / regálov
Predám nové svietidlá na podsvietenie kuch. liniek / regálov. Nieje potrebné trafo. Trubice sa dajú meniť. Dve dľžky, 88cm/10€ a 118cm/13€. Svetlá sa dajú zapojiť do série, možnosť kombinácie, napájané priamo z 230V siete, kabeláž, krabica. Platné do zmazania inzerátu. Dobierka možná.
Svietidlá pod linku
Predám: - 2 ks svietidlá pod linku elektronic ballast LUXERA, farba strieborná+biela, materiál kov+plast, výška 5,5cm, šírka 4cm, dlžka 33,5cm. Cena - 1kus so žiarivkou - 9,-euro a 1ks bez žiarivky 8,-euro., - 1ks podlinkové svietidlo RÁBA LUX, farba svetlo sivá, materiál: kov+plast, výška 8,5cm, šírka 3cm, dlžka 57cm. Prerobené na svietienie s káblom dl.2m. Súčasťou svietidla je žiarivka. Cena: 9,-euro Ku všetkému poštovné, resp. možný je aj osobný odber.
svetlo pod linku zn. Brilux
Predám svetlo pod linku (2 ks),zn.Brilux Cena 4 € za kus.
Svietidlo pod kuchynskú linku
Predám používané svietidlo pod kuchynskú linku 60 cm. Na fotke je vidieť oder od používania, v skutočnosti to nie je veľmi vidieť, je to spodná časť, len pri fotení sa to viac odráža. Mám k tomu aj 1 ks novej náhradnej trubice.
Svetlo pod kuchynskú linku
Predám plne funčkné svetlo pod kuchynskú linku. V prípade záujmu kontaktovať výlučne MAILOM, nie VOLAŤ, nie SMS.