bazár, predaj, inzercia, predám

Sviečka na tortu 30-tridsiatka

Kategória: Ostatné

Predám kúpenú,nerozbalenu sviečku na tortu s 30tkou,krásne sa trbliece.
Ukážka, ako by to vyzeralo na torte, je na fotke.Sviečka má na spodnej časti praktické zapichovátko do torty pre jednoduchú manipuláciu.

✓ Jednoduchá a krásna ozdoba na tortu
✓ Výška - 7,5 cm
✓ Balenie obsahuje 1 ks
✓ Praktické zapichovátko
Sviečka na tortu 30-tridsiatka
Podobné inzeráty
OSLAVA (narodeniny,birthday)-balóny,sviečky,čísla,konfety
Ponúkam na predaj balóny - nápis HAPPY BIRTHDAY (2 balenia)- cena 4€/1 balenie, balón v tvare BIRTHDAY CAKE s nápisom HAPPY BIRTHDAY (2 balenia) – cena 3€/1 balenie (birthday cake), balóny hviezdy (1 balenie – v 1 balení je 8 ks malých hviezd) – cena 5€/1 balenie (hviezdy – 8 ks), balóny malé hviezdy (2 balenia - v 1 balení sú 4 ks malých hviezd) – cena 3€/1 balenie (malé hviezdy – 4 ks), balón v tvare koruny (zlatá farba) (2 balenia) – cena 2,5€/1 balenie (crown-koruna), balóny v tvare čísla 8 (1 balenie) alebo 7 (1 balenie) - cena 2,5€/1 balenie (číslo 7 alebo 8). Ponúkam na predaj sviečky na tortu: farebné sviečky na€ narodeninovú tortu (1 balenie) – cena 3€/balenie sviečok, sviečky HAPPY BIRTHDAY (3 balenia) – cena 3€/balenie happy birthday nápis sviečky, sviečky na tortu číslo 8 (1 balenie) a číslo 7 (1 balenie) – cena 2€/ 1 balenie (číslo 8 alebo 7). Ponúkam na predaj vystreľovacie konfety: 7 ks konfiet v jednom balení (2 balenia) -cena 3€/1 balenie, 6 ks konfiet v jednom balení (2 balenia) -2,5€/1 balenie. Ponúkam na predaj aj vodné balóny (balóny plniace sa vodou) 4 balenia po 100 ks. Nové, nerozbalené. Skvelé zábava na záhradnú narodeninovú párty. Cena 2€/1 balenie. Predám aj jednotlivo alebo mix (podľa želania), vieme sa dohodnúť na cene aj množstve. Všetko nové, kvalitné a nikdy nepoužité balenia (celkom 25 ks balení)!!! Produkty sú z Japonska.
RAW, VEGAN, BEZLEPKOVÉ TORTY A KOLÁČE - KOŠICE A OKOLIE
RAW / VEGAN / BEZ LEPKU / BEZ MLIEKA / BEZ VAJEC / BEZ RAFINOVANÉHO CUKRU Dobrý deň, ponúkam na objednávku RAW a vegánske torty. Výroba týchto tôrt je moja veľká záľuba a robím to ako hobby s veľkou láskou. Raw torty - sú nepečené, sú bezlepkové, bez cukru a bezmliečne - bez akýchkoľvek živočíšnych ingrediencií - bez tepelnej úpravy - zachovávajú si všetkú výživu, vitamíny a minerály. Obsahujú orechy rôzneho druhu, sušené ovocie, kokos, javorový a ďatľový sirup a pod. V prípade alergie na orechy, je možnosť vyrobiť aj bezorechovú. Je to zdravšia varianta sladkých tort a zákuskov :) Nepoužívam cukor, ale zdravšie varianty sladenia ako javorový alebo ďatľový sirup, pri pečených kokosový cukor. Vegan torty - kombinácia pečeného korpusu s raw/pečeným krémom. Takisto sú tieto torty bezlepkové, bezmliečne a bez akýchkoľvek živočíšnych zložiek. Každá tortička je bohato ozdobená ovocím podľa aktuálnej dostupnosti. Možné použiť aj rôzne nápisy, sviečky a inú výzdobu - za príplatok. Sviečka +1€ Zápich +2€ Vhodné pri rôznych intoleranciách a alergiách, či diétach a zdravom životnom štýle :) Veľmi rada a s láskou Vám pripravím tortičku podľa Vašich predstáv - na dohode. Príchute: Čoko-banán Jahoda-malina cheesecake Čučoriedka Čerešňa-mak Tiramisu Avokádo-limetka Gaštanový cheesecake Pečená čoko-parížska torta Tortičku dostanete v krásnej bielej lesklej krabičke na zlatom tvrdom tortovom podnose. Celá torta a balenie vyzerá veľmi kvalitne, chutne a luxusne :) Tortu je potrebné OBJEDNAŤ ASPOŇ 4 DNI VOPRED - čím skôr tým lepšie. V opačnom prípade je príplatok 5€, ak je to 1 deň pred - príplatok 10€ - za expresné vyhovenie (samozrejme ak mi to situácia dovoľuje a objednávku sa rozhodnem vziať). Cena raw toriet: veľkosť 8 porcií - 35€ veľkosť 12 porcií - 40€ veľkosť 16 porcií - 45€ 2-poschodová raw torta - podľa veľkosti Cena pečených toriet: veľkosť 8 porcií - 40€ veľkosť 12 porcií - 50€ veľkosť 16 porcií - 60€ Poschodové a svadobné torty - individuálne. Tortu je možné aj vopred nakrájať alebo naznačiť rezy. Osobný odber alebo viem doviezť na adresu: Košice doplatok + 3€ Košice okolie doplatok +5€ Viac fotiek a info nájdete na Instagrame a FB: V prípade vážneho záujmu ma prosím kontaktujte. Ďakujem.
Vyvrtka otvarac na vino Mix 7x kusov + piknik koš + sviečka
vyvrtka otvarac na vino Mix 7 kusov Brabantia, Metrokane rabbit Vsetko spolu 29€ Piknikovy koš - piknik - 51x37 cm pruteny - 60€ + piknikova deka 69€ Fortnum&Mason F&M piknikovy koš 51x33cm - 65€. Fortnum & Mason London Londyn Sviecky sviecka 2x Welton London - spolu 39€ ( original cena 1 kus 39€) M&S Marks & Spencer sviecka - 11€ - biely jasmin mozna dohoda
Sviečka
Sviečka, ktorá vytvorí štýl a pohodlie vo vašej domácnosti. Jedinečný dizajn našich sviečok ozdobí každý interiér. Vďaka tejto Sviečka, ktorá vytvorí štýl a pohodlie vo vašej domácnosti. Jedinečný dizajn našich sviečok ozdobí každý interiér. Vďaka tejto sviečke môžete vyzdobiť svoj domov alebo kanceláriu s minimálnou námahou. Sviečky sa vyrábajú výlučne ručne. Pri výrobe sa používajú ekologické, prírodné materiály - sadra, sójový vosk, drevený alebo bavlnený knôt, ekologické farbivá. Doručenie prostredníctvom DPD alebo GLS, na náklady dopravcu. Platba kartou Tatra banky alebo na dobierku. Ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám na WhatsApp alebo Telegram a my vám ich radi zodpovieme. Tetiana .
Maxi sviečka - Outlander,Cudzinka
Maxi sviečka s motívom OUTLANDER - Cudzinka, ide o licencovanú sviečku. Po dohorení môže slúžiť ako svietnik-vloží sa tam čajová sviečka. Cena je 15Euro Záujemcov poprosíme o správu cez inzerát,nie cez sms,či telefonát...
Dekorácia na tortu
Predám krásnu ozdobu na tortu.Použitá bola iba raz.