bazár, predaj, inzercia, predám

Sviečky

Kategória: Umelecké predmety

Predám dve krásne sviečky srdce a anielik.
Cenu ponúknite
Pozri aj ostatné moje inzeráty
Sviečky
Podobné inzeráty
Útulné a prírodné - drevené svietniky a sviečky z včelieho v
Rozjasnite svoj dom s našimi drevenými svietnikmi a sviečkami z včelieho vosku! Naše produkty sú ručne vyrobené z kvalitného dreva a včelieho vosku, aby vám priniesli najlepšiu kvalitu a krásu. Naše sviečky sú vyrobené bez škodlivých látok, aby boli zdravé a príjemné pre vás a vašich blízkych. Naše drevené svietniky sú vynikajúcim doplnkom do vášho interiéru, či už hľadáte niečo rustikálne alebo moderné. Materiál: drevo, včelí vosk Typ položky: Sviečka v drevenom svietniku Výška vymeniteľnej čajovej sviečky: 2 cm Výška drevenej sviečky: 12-14cm Priemer vymeniteľnej čajovej sviečky: 4 cm Priemer drevenej sviečky: 6 -9 cm Všetky sviečky sú vyrábané ručne, s použitím prírodných materiálov a pri dodržaní všetkých pravidiel výroby sviečok. Pre objednávku píšte na email ilonatkachenko82@ alebo sms na číslo
Prírodné klenoty pre váš domov - drevené svietniky a sviečky
Ozdobte svoj dom krásnymi sviečkami a podstavcami zo prírodných materiálov! Naše drevené podstavce na sviečky ručnej práce a sviečky z včelieho vosku vám vytvoria útulnú atmosféru a prinesú príjemnú vôňu do vášho domova. Vyberte si z rôznych veľkostí a dizajnov pre vytvorenie dokonalej atmosféry vo vašom dome!
Drevená sviečka Fenix. Drevený svietnik.
Sviečka Phoenix je vyrobená z prírodných materiálov. Svietnik je vyrobený z borovicového dreva páleného ohňom. Sviečka je vyrobená z prírodného včelieho vosku s dreveným knôtom. Bezpečné horenie sviečky, spodok sviečky tvorí hlinená podložka.
Elektrické sviečky, ktoré svietia po dotyku s vodou
Plastove elektricke sviecky, ktore svietia pri kontakte s tekutinou. 12ks tepla zlta 12ks biela Predavam iba ako balenie 12 kusov. Cena za jedno balenie.
okrasné sviečky
Ponúkam na predaj nádherné sviečky, ktoré ozdobia vašu domácnosť. Vhodné aj ako krásny darček... Kontaktovať poprosím mailom. Cena: 5 € ( 5 cm ) 10 € ( 10 cm ) 13 € ( 13 cm ) . . . 18 € ( 18 cm ) Pri kúpe 2 ks a viac zľava 1 €/ks
Svadobná výzdoba
Ponúkam na predaj komplet svadobnú výzdobu ktorú tvorí: výzdoba na auto, 14 ks sklenených mís+ plávajúce sviečky, 14 ks sklenených váz+ kvety, ikebana na hlavný stôl, ozdoby do šifónov na stoličky, možnosť výberu z 3 druhov servítok po max 120 ks, výzdoba na hlavnú stenu za mladomanželmi, a plus svietniky, košíky na wc, tabulky, a materiál na stoly 2 stuhy jedna svetlo modrá hrubá, a tenká kvetovaná ďalej výzdoba na dvere a iné maličkosti...cenu je možné dohodnúť ????