bazár, predaj, inzercia, predám

Sviečky na krst

Kategória: Ostatné

Sviečka na krst s vypísaním mena dieťatka,výška 30cm

široký výber vzorov.
cena 11-13 eur

Vponuke aj košieľky na krst
Košieľky NaKrst

kontakt:
Sviečky na krst
Podobné inzeráty
Veci na krst
Oblecenie na krst velkost 56 + plus pridam k tomu kosielku na krst Cena 10 Perinka na krst Cena 20
OSLAVA (narodeniny,birthday)-balóny,sviečky,čísla,konfety
Ponúkam na predaj balóny - nápis HAPPY BIRTHDAY (2 balenia)- cena 4€/1 balenie, balón v tvare BIRTHDAY CAKE s nápisom HAPPY BIRTHDAY (2 balenia) – cena 3€/1 balenie (birthday cake), balóny hviezdy (1 balenie – v 1 balení je 8 ks malých hviezd) – cena 5€/1 balenie (hviezdy – 8 ks), balóny malé hviezdy (2 balenia - v 1 balení sú 4 ks malých hviezd) – cena 3€/1 balenie (malé hviezdy – 4 ks), balón v tvare koruny (zlatá farba) (2 balenia) – cena 2,5€/1 balenie (crown-koruna), balóny v tvare čísla 8 (1 balenie) alebo 7 (1 balenie) - cena 2,5€/1 balenie (číslo 7 alebo 8). Ponúkam na predaj sviečky na tortu: farebné sviečky na€ narodeninovú tortu (1 balenie) – cena 3€/balenie sviečok, sviečky HAPPY BIRTHDAY (3 balenia) – cena 3€/balenie happy birthday nápis sviečky, sviečky na tortu číslo 8 (1 balenie) a číslo 7 (1 balenie) – cena 2€/ 1 balenie (číslo 8 alebo 7). Ponúkam na predaj vystreľovacie konfety: 7 ks konfiet v jednom balení (2 balenia) -cena 3€/1 balenie, 6 ks konfiet v jednom balení (2 balenia) -2,5€/1 balenie. Ponúkam na predaj aj vodné balóny (balóny plniace sa vodou) 4 balenia po 100 ks. Nové, nerozbalené. Skvelé zábava na záhradnú narodeninovú párty. Cena 2€/1 balenie. Predám aj jednotlivo alebo mix (podľa želania), vieme sa dohodnúť na cene aj množstve. Všetko nové, kvalitné a nikdy nepoužité balenia (celkom 25 ks balení)!!! Produkty sú z Japonska.
Sviečky na krst/p.s.p. s fotografiou
Sviečky na krst/p.s.p. s fotografiou, a menom. Dĺžka 30cm Cena 12 eur a 3,50eur post Možnosť zakúpiť dekoračné púzdro 8 eur
Košieľka na krst +sviečka
Košieľky na krst s tlačeným obrázkom, ručné domaľovaným, alebo celomalovane ,s vypísanim mena dieťatka, dátumu narodenia a krstu. Sviečka na krst s menom,dlhá 30cm. Košieľka ma dlhý rukáv. Cena 30 a 3,60 poštovné +Krabička
veci a dekorácie na svadbu
Dobrý deň, predám viacero vecí na svadbu. Niektoré veci sú použité, ale s minimálnymi známkami použitia. 1. veniec na dvere, červené a biele kvety, biela stužka na zavesenie. 10€ 2. ozdoba na auto, rôzne umelé kvety, na fotke je detailný zaber na spodok, upevňuje sa tylovou stuhou. 20€ 3. tylové šerpy na stôl, 3x užšie, 1x širšia (na stôl mladomanželov, sú viac priesvitné, viď. foto. spolu 5€ 4. ozdoba na stôl, kráska a zviera- ruža v pohári. sušená ruža prilepená v poháriky s dozdobením. Biela 3x, červená 6x a bordová 2x (11x spolu) 10€ 5. pierka pre mužov na sako- bordovo biele s ružičkou, prichytávajú sa malou zicherkou, viď. foto.(spolu 15x) 5€ (pri odbere vecí nad 10€ dám zadarmo) 6. stojany na menovky s bordovou (17x) a bielou (16x) kvetinkou. Sú prichytené s malým drôtikom, tie, ktoré nedržali, som lepila tavnou pištolou. (tip: lepšie tam držia menovky s hrubším papierom, ja som dokonca preložila výkres). 5€ 7. Balóny srdiečka- veľmi pevné, s možnosťou prichytiť a dať na paličku. 7x 3€ 8. sviečky biele- väčšie ako klasické čajové sviečky, je to kompletné balenie, nerozbalené. 24x, 5€ 9. stužky, biela a bordová obe minimálne použité, dĺžka je v celku. 3€ 10. sviečky červené, rôzne veľkosti, jedno balenie celkové, nerozbalené, z druhého ostali dve sviečky. spolu 7x 5€ 11. prísavky, malé, 8x, ešte zabalené. 1€ Spolu predám za 50€, pri rýchlom jednaní sa môžeme na všetkom dohodnúť. Preferujem kontakt e-mailom alebo správou. Viem vám poslať aj viac foto mailom.
Sviečky proti mrazu
! Mimosezóna ZĽAVA 15 % ! Sviečky proti mrazu slúžia na ochranu kvitnúcich stromov, kríkov a viniča pred jarnými mrazmi. Jarné mrazy prichádzajú obvykle od polovice apríla do polovice mája. Dokážu veľmi znížiť, alebo úplne zničiť celú budúcu úrodu. Účinnou ochranou sú okrem iných metód aj sviečky proti mrazu. Vyrobené na Slovensku. Sviečky sú vyrobené 100% z recyklovaných materiálov. ! ! ! POUŽITIE LEN V EXTERIÉRI ! ! ! Hmotnosť náplne: 2 kg Doba horenia: 5-6 hodín Výkon: cca 4 kW Pozor, pri vetre sa zvyšuje výkon a klesá doba horenia. Ceny 2 kg: Paletový odber (120 ks) - 4,90 €/ks Väčší odber (21-119 ks) - 5,10 €/ks Drobný odber (do 20 ks) - 5,30 €/ks Víčka na zakrytie/zahasenie: 0,25 €/ks Trvanlivosť prakticky bez obmedzenia. Na každej sviečke stručný návod na použitie. Možnosť poradiť po telefóne. Predaj na faktúru. Neplatca DPH. Viem doviezť do Bratislavy alebo Malaciek (5-10 €)