bazár, predaj, inzercia, predám

Svietiace písmeno

Kategória: Svietidlá, Lampy

Výška 22cm
Svietiace písmeno
Podobné inzeráty
Svietiace písmenká
Predám nové svietiace písmenká a srdiečko Spolu 15€ , kus 5€ Svadobná výzdoba
Reťaz svietiace snehuliaky
V perfektnom stave
Super LED svetlo na bicykel 1000LM, 6 režimov, USB nabíjanie
Predám veľmi výkonné 10W Led svetlo na bike so svietivosťou až 1000 lumenov, vstavanou batériou 1200mAh nabíjaním cez micro USB a indikátorom stavu batérie. Svietidlo je vyrobené z odolného kovového materiálu. Má 2 silné Led diódy T6 s dvoma rôznymi optikami na svietenie na blízko alebo svietenie do diaľky alebo súčasné svietenie dvoch diód pre maximálne osvetlenie. Svetlo je veľmi silné a jasné s dosvitom okolo 100 metrov. Na vrchnej strane je tlačidlo a indikátor stavu batérie ktoré počas svietenia tiež svietia, na bočných stranách sú dve malé led diódy svietiace na červeno. Na spodnej strane sa nachádza pevný silikónový remeň na upevnenie na bike alebo kolobežku. Na zadnej strane je usb port na nabíjanie zakrytý gumovou krytkou. Led svetlo je odolné voči vode IP44. LED svetlo má 6 režimov svietenia: - silné svetlo na blízko s dobrým rosptilom - slabšie svetlo na blízko s dobrým rosptilom - silné svetlo do diaľky - silné svetlo do diaľky + silné svetlo do blízka (maximálne osvetlenie) - silné svetlo do diaľky + silné svetlo do blízka (pomalé plynulé blikanie) - silné blikanie stroboskop obe diódy Rozmery svietidla sú: 6,5cm x 3,5cm x 2,3cm. Váha je len: 77g Súčasťou balenia je micro USB nabíjací kábel. Pozrite všetky fotky, aj na druhej strane. Svietidlo pošlem na dobierku 1.triedou +4€ poistená zásielka (doručenie do dvoch dní) Pri platbe predom na účet je poštovné +3€ (1.trieda doručenie do dvoch dní po prijatí platby) V prípade záujmu ma kontaktujte cez formulár v spodnej časti inzerátu alebo priamo e-mailom: paco77555@ alebo na tel: . Ďakujem za Váš čas INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA-CENA JE PEVNÁ POZRITE AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY
LED dekorativny svietiaci zaves 3x2m 200led + ovladac
Predam interierovy dekorativny LED svetelny zaves na dialkove ovladanie. Je mozne ho pouzit aj ako vianocne osvetlenie, ziarovky alebo svadobny LED dekorativny zaves, ci dekorativne osvetlenie na vianoce a pod. (Mam aj jeden v prevedeni - studena biela) Detaily je mozne vidiet na poslednej foto. Rozmery: Dlzka: 3m Vyska: 2m Farba: tepla biela Pocet LED: 200 Na dlzke 3m je rozmiestneny 10x svetelny pas. Pocet modov svietenia/blikania: 8 Moznost zapnut a vypnut cez ovladac + menit intenzitu osvetlenia a blikajuce/svietiace programy. Mody je mozne menit aj priamo na USB koncovke. USB (koncovka) napajanie - cez nabijacku na telefon, TV, USB hub, notebook, powerbanku... Postovne podla cennika posty: 1.trieda pri platbe vopred 2.70EUR. Pri platbe na dobierku je postovne 4.00EUR. Dorucenie na druhy den od odoslania. Kontakt mozny mailom alebo telefonicky. SMS nie.
Dekorativny LED zaves 3x3m
Predam interierovy dekorativny LED svetelny zaves na dialkove ovladanie. Je mozne ho pouzit aj ako vianocne osvetlenie, ziarovky alebo svadobny LED dekorativny zaves, ci dekorativne osvetlenie na vianoce a pod. Mam 2 kusy. Detaily je mozne vidiet na poslednej foto. Rozmery: Dlzka: 3m Vyska: 3m Farba: tepla biela Pocet LED: 300 Na dlzke 3m je rozmiestneny 10x svetelny pas. Pocet modov svietenia/blikania: 8 Moznost zapnut a vypnut cez ovladac + menit intenzitu osvetlenia a blikajuce/svietiace programy. Mody je mozne menit aj priamo na USB koncovke. USB (koncovka) napajanie - cez nabijacku na telefon, TV, USB hub, notebook, powerbanku... Postovne podla cennika posty: 1.trieda pri platbe vopred 2.60EUR. Pri platbe na dobierku je postovne 3.90EUR (1.trieda). Dorucenie na druhy den od odoslania. Cena za kus 10e. Kontakt mozny mailom alebo telefonicky. SMS nie.