bazár, predaj, inzercia, predám

svietiace tenisky SKECHERS S LIGHT RAPID

Kategória: Fitness, jogging

Predám svetielkujúce tenisky Skechers S Light Rapid, veľkosť 37.Svetielka sa dajú vypnúť/zapnúť. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11122019).
svietiace tenisky SKECHERS S LIGHT RAPID
Podobné inzeráty
SKECHERS on The GO 600 Pôvodná cena: 59,90Eur  Sandále
Predám Sandále SKECHERS on The GO 600 č.40 Pôvodná cena: 59,90Eur Svetová jednotka na trhu v obore lifestylovej obuvi a vysoko výkonnej značky topánok pre mužov, ženy aj deti. Za úspechom firmy Skechers stoja jej zamestnanci, vysoká kvalita a pestrý sortiment výrobkov. Spoločnosť ponúka dve odlišné kategórie obuvi. Jej lifestylová divízia zahŕňa napríklad charitatívnu líniu BOBS a výkonová línia ponúka obuv typu Skechers GOrun, Skechers GOwalk a Skechers GObionic. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(08102020)
SKECHERS EQUALIZER 3.0 Tenisky
Predám tenisky SKECHERS EQUALIZER 3.0 č.42 Pôvodná cena:79EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Pánske tenisky Skechers 52927 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a priedušnú obuv. Zvršok je vyrobený zo sieťoviny pre pohodlné nosenie. Textilný materiál je mimoriadne mäkký a priedušný. Vďaka flexibilnej konštrukcii a šnúrkam sa topánka dokonale prispôsobí nohe. Vložka Vzduchom chladená pamäťová pena priedušný a udržuje nohy v suchu aj počas horúcich letných dní. Ďalšou výhodou prezentovanej obuvi je možnosť prania v práčke. Vhodné na všetky druhy športových aktivít.
SKECHERS Pôvodná cena:53EUR Tenisky
Predám zánovné tenisky SKECHERS č.34 Pôvodná cena:53EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Topánky Skechers majú elastické šnúrky a stielku z Memory Foam . Jednodielnu podrážku pre maximálne pohodlie pod nohami.
Tenisky SKECHERS - SKECH AIR INFINITY veľ. 37
Predám Tenisky SKECHERS - SKEC AIR INFINITY veľ. 37 Pôvodná cena 70 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05272019).
TENISKY TERREX TRAIL RIDER GORE-TEX TRAIL RUNNING vel. 46
Predam 1x v terene vyskusane (nespravne cislo) tenisky TENISKY TERREX TRAIL RIDER GORE-TEX TRAIL RUNNING velkost 46.
Dámske > REEBOK CrossFit Lifter 2.0 -  veľkosť č. 39 (6)
!!! Tenisky sú dostupné až do zmazania inzerátu !!! Posunieme tieto dámske fitness tenisky Reebok CrossFit Lifter. Super stav zodpovedá fotkám. ŠNÚRKY SÚ OBIDVE (na fotkách jedna chýba). Veľkosť píšu 38,5 sú však trochu väčšie, skôr zodpovedá od č. 39 (6) max po 6,5. V PONUKE SÚ AJ ĎALŠIE DÁMSKE TENISKY & ŠPORT. TOPÁNKY UVEDENÉ NA POSLEDNEJ FOTKE (Rovnaká veľkosť od č. 39 až 39,5). NA CENE SA VIEME DOHODNÚŤ! OSOBNÝ ODBER V BA alebo + poštovné 4€ Platba vopred na účet. V prípade záujmu KONTAKTUJTE Len SMS správou na tel. č: .