bazár, predaj, inzercia, predám

svietiaci stromček konár

Kategória: Svietidlá, Lampy

svietiaci stromček -nový,v orig. krabici.150cm vysoký,80 svetielok,do exterieru aj interieru
svietiaci stromček konár
Podobné inzeráty
Vianočný stromček
Predám 50cm vysoký vian.stromcek z ratanú,bordová farba,na elektriku.7e,svietiaci vonkajší sob studená biela,výška cca 40cm cena 17e
SVIETIACI GLÓBUS
PREDÁM svietiaci glóbus, priemer 25 cm, (bez žiarovky)
svietiaci jednorožec
svietiaci jednorožec na baterky nepoužívaný píšte mail nevolajte
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Aladin
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Aladin. Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové). Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na internete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek... V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška)
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška). Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové). Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na internete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek... V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Retro žiarovky na stromček
Predám funkčne žiarovky na stromček