bazár, predaj, inzercia, predám

Svietidá Massive

Kategória: Svietidlá, Lampy

Nové, zabalené

33Eur


35Eur

45Eur


Svietidá Massive
Podobné inzeráty
Predám luster Phillips Princess Massive ružový
Predám závesný luster PRINCESS značky Philips Massive na 3 žiarivky (3xE14/40W). Cena nového: 65 € Dohoda možná.
PREDÁM STOLOVÉ SVIETIDLO MASSIVE V MODERNOM  ŚTÝLE
PREDÁM VEĽMI EFEKTNÉ STOLOVÉ SVIETIDLO MASSIVE V MODERNOM ŠTÝLE, NA PODSTAVCI V STRIEBORNOM PREVEDENÍ, MATERIÁL CHRÓM V KOMBINÁCII SO SKLENENÝMI KALÍŠTEKMI. V PRÍPADE ZÁUJMU POŠLEM AJ NA DOBIERKU, PO ÚHRADE POŠTOVNÉHO NA ÚČET.
Massive lampa trojbodova
Predam lampu zn. Massive. Na 3 ziarovky, kazda sa da otacat zvlast. 100% stav. Kombinacia drevo, matny chrom. Telefon je vymysleny, kontakt iba cez formular. Poslite mi cislo, ja sa ozvem, rychlejsie sa dohodneme cez telefon.
Philips Massive detské stropné svietidlo
Philips Massive 30262/35/10 - Detské stropné svietidlo 3xGX53/9W charakterizuje pekný dizajn a funkčné svetlo. Svietidlo je vyrobené v prevedení žltá, modrá. Svieti ako svetlo alebo diodový svetelný nočný režim. ( hviezdičky )
Stropná lampa - detská izba - Balón
Predám svietidlo - lampu do detskej izby - balón (materiál je sklo), model Philips Massive 30112/55/10. Použitá, ale nepoškodená. Má 2 objímky E27 (2 ks úsporných žiariviek dám zdarma). Cena novej je 82 Eur ( Cena moja: 12 Eur.
Dizajnové svietidlo Massive
Predám dizajnové svietidlo značky Massive vhodné do chodby alebo kupelky atď. Tvar gule výkon 40w odber len osobne v rámci TT kontakt je ako nové nepoužité odber len osobne v rámci Trnavy