bazár, predaj, inzercia, predám

svietidlo ,ručne vyrezávané drevo

Kategória: Umelecké predmety

predám svietidlo na stolík, strieška sú lupene zo šišiek, doposiaľ použ. ako lampa, elektrina namontovaná amatérom, svieti, ručne vyrezávané drevo, roky cca 1970, využitie na chate,chalupe, okolie LC,PT, volať nie sms
svietidlo ,ručne vyrezávané drevo
Podobné inzeráty
--- EXKLUZÍVNE DETVIANSKE VYREZÁVANÉ KRÍŽE ---
--- EXKLUZÍVNE DETVIANSKE VYREZÁVANÉ KRÍŽE --- Ponúkam na predaj vzácne zberateľské a umelecké drevené, ručne vyrezávané kríže. Kríže sú veľmi vhodným doplnkom k rodinnému domu alebo chatke. Kríže sa tiež dajú umiestniť na cintorín k hrobovému miestu. Sú zhotovované z dreva, ktoré bolo v minulosti najpoužívanejším materiálom v ľudovom staviteľstve a tradičnej ľudovej kultúre regiónu. Zdobené sú vyrezávanými ornamentmi. Kríže sú v vysoké 2,2 m -2,5 m.
Drevené ručne vyrezávané lampy
Predám za symbolickú cenu tieto drevené ručne vyrezávané a maľované lampy, vhodné do chalupy. Drobné opravy potrebné.
Ručne vyrezávané drevené pero
Ručne vyrezávané drevené pero so stojanom / kalamárom/ Pero sa dá otvoriť a vložiť doň tuha Top stav bez akýchkoľvek poškodení Info iba na mail
Vianočná Výzdoba Drevené Luskáčiky 2ks
Predám časť našej vianočnej výzdoby 2ks drevených Luskáčikov. Ručne vyrezávané! Ošetrené drevo a ručne malované! Vyška s podstavcom 2,4m a vaha je cca 300kg. Cena dohodou.
Originálne darčeky na akúkoľvek príležitosť
Ponúkame originálne darčeky: ručne tvarovanú keramiku, kachličky, šálky, poháre, misy, kvetináče... ručne vyrezávané lyžičky, naberačky, poháriky /hlavne zo slivkového dreva ... Všetky predmety sú jedinečné originály, niektoré aj so slovanskou tematikou. Aktuálna ponuka na: Miska z brezy: 22€ Lyžica: 12 € Naberačka v machu: 15€ Pohárik-hrnček: 12€ Drevo je ošetrené olejom na potravinárske účely.
Vyrezávané obrazy
Predám 2 vyrezávané umelecké obrazy o rozmeroch 33x100 a 37x75.cena za ks.Vhodné do drevenice a pod.