bazár, predaj, inzercia, predám

Swatch limit. seria James Bond Q agent 007

Kategória: Hodinky

Predam naram.zberatelske hodiny na obrazku vc.orig.balenia, uctu aj svajciarskej medzinar. zaruky.
Cena 225 €
Swatch limit. seria James Bond Q agent 007
Podobné inzeráty
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch - VŠETKY MODELY
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to...” Kupované vo Swatch store, vzťahuje sa na ne Swatch 24 mesačná záruka od dátumu kúpy. Mission to Sun 399 Mission to Mars 419 Mission to Mercury 499 Mission to Pluto 419 Mission to Uranus 419 Mission to Venus 419 Mission to Moon 499 Mission to Saturn 419 Mission to Earth 419 Mission to Jupiter 419 Hodinky nové, nenosené, s pôvodnými fóliami, certifikátom pravosti a dokladom o kúpe/záručným listom. Ceny sa updatujú v čase preto sa prosím informujte vždy na konkrétny model. V ponuke modely z kolekcie Moon Swatch ktoré dizajnovo vychádzajú z modelu Speedmaster. Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Swatch Olympic 1984 GZ400 ORIGINAL
1984 Olympic Swatch Referenčné číslo: GZ400 Stav: hodinky boli testované a sú funkčné, nosene vo funkčnom stave Strojček: quartz (hodinky majú novú batériu) Približný rok: 1984 Sklo: plexisklo Priemer bez korunky: 34 mm Hrúbka: 10m Ku hodinkách sú tri gumené remienky. Krabička: NIE Papiere: Certifikát pravosti a záručný list našej spoločnosti. Pracovný stav: Kompletná kontrola. Hĺbkové čistenie. Testované na časovači. Autenticita: 100% autentickosť Fotografie: Všetky zobrazené fotografie sú skutočnými hodinkami ponúkanými na predaj. Záruka: Na tieto hodinky sa vzťahuje jednoročná svetová záruka. Krásny vintage kúsok. Všetky hodinky s olympijským logom boli vyrobené a distribuované iba CIO v Lausanne. Pozorne skontrolujte všetky fotografie! Na fotkách je aktuálny stav hodiniek, v ktorých sa predávajú! Swatch existuje od polovice 80. rokov 20. storočia, s olympijskými hrami ho spájalo vydanie zberateľských hodiniek účastníkom, víťazom medailí, dobrovoľníkom a ďalším záujemcom. Swatch udržiava dobrý vzťah s olympijským hnutím. Možnosť výmeny +/- doplatok za hodinky, šperky, zlato, diamanty, umenie.
nové hodinky Omega x Swatch Mission to Mercury
Dobrý deň, predám nové hodinky Omega x Swatch Mission to Mercury. Kúpené vo Swatch obchode na Times Square v New Yorku, nikdy nenosené. Swatch taška, medzinárodná záruka, doklad o kúpe.
SWATCH dámske & dievčenské hodinky + Oceľový prsteň
Hodinky sú kvalitnej Švajčiarskej značky SWATCH. Super stav je potrebné iba vymeniť batériu. CENA HODINIEK 15€ PRI ZAKÚPENÍ AJ PRSTENA VÝHODNÁ CENA 25€! Oceľový prsteň značky SWATCH vnútorný priemer 19mm. Nenosený iba skladovaný kedže nesadla veľkosť. CENA za Prsteň 13€ (samostatne) Cena + 3€ poštovné (platba vopred na účet), alebo Osobný odber po dohode v BA. KONTAKT: ak je záujem, píšte Len SMS správu na tel.č: .
dámske hodinky Swatch, Fossil, Scandinavian, Sekonda
plne funkčné hodinky : Swatch 20 eur, Fossil 20 eur, Scandinavian 15 eur, Sekondas diamantom na 12ke 45 eur. Pozri aj ostatné moje inzerá. Čierne Swatch idu, ale neviem nastavit stopky 7 eur.
Omega Swatch Mission to the Moon
Dobry den, predam vzácne hodinky Swatch x Omega Moonswatch “Mission to Moon” - nenosene - doklad o kupe 07/2023 - medzinárodná swatch záruka 24 mesiacov Preferujem osobný odber, avšak dá sa dohodnúť.