bazár, predaj, inzercia, predám

Sylvanian Families

Kategória: Hračky

Predám originál postavičky Sylvanian ako sú na foto. Pri kúpe všetkých dohoda na cene a grátis vianočný lev. Kontaktovať len emailom.
Sylvanian Families
Podobné inzeráty
Sylvanian families Domček s nábytkom a reštauráciou
Nádherný veľký domček s reštauráciou a terasou pre postavičky/zvieratká (alebo bábiky)- kvalitný japonský originál od Sylvanian Families. Rozmery 39cm x 37cm, výška je 34cm. K domu mám aj originál krabicu. Na predaj je dom aj s nábytkom a príslušenstvom. Dom aj reštaurácia sú zariadené nábytkom + rôznymi nádhernými do detailov prepracovanými doplnkami (vaňa, sprcha, polička na vaňu + mydlo, špongia, umývadlo, nádobka na tekuté mydlo, WC + záchodová kefa s držiakom, posteľ, matrac, papuče, rúra na pečenie ...., v reštaurácii - 2x stôl + stoličky, jedlo, pivo, kapučíno, pokladňa ... ) Pôvodná cena tohto nádherné Domu s reštauráciou od Sylvanian Families bez nábytku do spálne a do kúpeľne bola 180 €. Nábytok do spálne a kúpeľne bol kúpený zvlášť za 25€ + 30 € = 55 €. Čiže spolu s domčekom to bolo 235 € ! Teraz ho môžete mať za fantastickú cenu. Domček aj nábytok sú vyrobené z kvalitného tvrdého plastu. Nábytok si môžete rozmiestniť podľa vlastného uváženia, dvere sa dajú otvárať. Pôvodne boli k tomuto domčeku aj 3 postavičky, ale tie sú už predané. Nádherná originálna a kvalitná hračka, ktorá rozžiari očká každému dieťaťu :-) Moja dcérka sa s týmto domčekom dokázala nádherne vyhrať, ale už sa s nim nehrá, tak posúvame ďalej, nech urobí radosť aj niekomu inému :-) Najlepšie osobný odber - Batizovce, okr.Poprad, ale v prípade záujmu pošlem aj poštou. Postavičky (rôzne zvieracie rodinky) Sylvanian Families do domčeka sa už dajú kúpiť aj na Slovensku :-) ODPORÚČAM :-) Mám na predaj aj autobus Sylvanian Families + príslušenstvo k nemu za 15 € - posledná foto.
Sylvanian families
predame zostavu sylvanian families, velmi malo pouzivane, stav ako nove, vid foto, povodna cena 120€
Sylvanian Families Rodina mliečnych králikov
Predám jedno úplne nové nerozbalené balenie zajačikov Sylvanian Families - Rodina mliečnych králikov. Vzácna, ťažko dostupná séria zberateľskej hračky z Japonska. Figúrky sú potiahnuté jemnučkým zamatom. Všetky končatiny sú pohyblivé, hlavička otáčacia. Oblečenie je vyrobené tak, aby sa dalo opakovane vyzliekať a obliekať. Možné je zaslanie poštou doporučene s podacím lístkom. Cena: 37 €/balenie. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte iba e-mailom.
Sylvanian Families
Predám zajačikov Sylvanian Families aj s domčekom.
Autíčko Sylvanian Families
Predám autíčko.v top stave
Sylvanian Families Smykalka preliezka smyklavka
Táto detská šmýkačka má biely rám, modrú odnímateľnú šmýkačku a tri farebné výplne v tvare dverí. Dievra sa daju otvarat a skladat rozne variacie. v top stave. cena 7 eur + posta, piste do inzeratu