bazár, predaj, inzercia, predám

Sylvanian families Domček s nábytkom a reštauráciou

Kategória: Hračky

Nádherný veľký domček s reštauráciou a terasou pre postavičky/zvieratká (alebo bábiky)- kvalitný japonský originál od Sylvanian Families. Rozmery 39cm x 37cm, výška je 34cm. K domu mám aj originál krabicu.
Na predaj je dom aj s nábytkom a príslušenstvom.
Dom aj reštaurácia sú zariadené nábytkom + rôznymi nádhernými do detailov prepracovanými doplnkami (vaňa, sprcha, polička na vaňu + mydlo, špongia, umývadlo, nádobka na tekuté mydlo, WC + záchodová kefa s držiakom, posteľ, matrac, papuče, rúra na pečenie ...., v reštaurácii - 2x stôl + stoličky, jedlo, pivo, kapučíno, pokladňa ... )
Pôvodná cena tohto nádherné Domu s reštauráciou od Sylvanian Families bez nábytku do spálne a do kúpeľne bola 180 €. Nábytok do spálne a kúpeľne bol kúpený zvlášť za 25€ + 30 € = 55 €. Čiže spolu s domčekom to bolo 235 € ! Teraz ho môžete mať za fantastickú cenu.
Domček aj nábytok sú vyrobené z kvalitného tvrdého plastu. Nábytok si môžete rozmiestniť podľa vlastného uváženia, dvere sa dajú otvárať.
Pôvodne boli k tomuto domčeku aj 3 postavičky, ale tie sú už predané.
Nádherná originálna a kvalitná hračka, ktorá rozžiari očká každému dieťaťu :-) Moja dcérka sa s týmto domčekom dokázala nádherne vyhrať, ale už sa s nim nehrá, tak posúvame ďalej, nech urobí radosť aj niekomu inému :-)
Najlepšie osobný odber - Batizovce, okr.Poprad, ale v prípade záujmu pošlem aj poštou.
Postavičky (rôzne zvieracie rodinky) Sylvanian Families do domčeka sa už dajú kúpiť aj na Slovensku :-) ODPORÚČAM :-)
Mám na predaj aj autobus Sylvanian Families + príslušenstvo k nemu za 15 € - posledná foto.
Sylvanian families Domček s nábytkom a reštauráciou
Podobné inzeráty
Sylvanian families
predame zostavu sylvanian families, velmi malo pouzivane, stav ako nove, vid foto, povodna cena 120€
Sylvanian Families Rodina mliečnych králikov
Predám jedno úplne nové nerozbalené balenie zajačikov Sylvanian Families - Rodina mliečnych králikov. Vzácna, ťažko dostupná séria zberateľskej hračky z Japonska. Figúrky sú potiahnuté jemnučkým zamatom. Všetky končatiny sú pohyblivé, hlavička otáčacia. Oblečenie je vyrobené tak, aby sa dalo opakovane vyzliekať a obliekať. Možné je zaslanie poštou doporučene s podacím lístkom. Cena: 37 €/balenie. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte iba e-mailom.
Sylvanian Families
Predám zajačikov Sylvanian Families aj s domčekom.
Sylvanian Families
Predám originál postavičky Sylvanian ako sú na foto. Pri kúpe všetkých dohoda na cene a grátis vianočný lev. Kontaktovať len emailom.
Sylvanian families
domček s hojdačkou, so samostatným odnímateľným zrubom a nábytkom cena 110€, rodinka a autíčko 25€ karavan s príslušenstvom 60€ darované, nehrane, vhodné skôr pre dievčatá nášho chlapčeka to nezaujalo dohoda možná
Veľký barbie dom snov so svetlami a zvukmi
Predám domček pre bábiky – plastový, s nábytkom, s osvetlením, so zvukmi, určený pre Barbie - plne funkčný, používaný pol roka Súčasťou je krabica a všetky diely - niektoré sú nepoužívané a nové (nálepky, koberec s trávou, menšie dieliky) K domčeku pridám 4 bábiky Barbie zdarma (ako na foto) Domček je už rozložený a uložený v krabici. Odber je možný osobne alebo posielam slovenskou poštou (s platbou na účet, nie na dobierku, cena poštovného je 6 eur) Rozmery domčeka: 109 cm výška × 104 cm šírka x 57 cm dĺžka Rozmery krabice: 75 cm výška x 75 cm šírka x 22 cm dĺžka Výrobca: Mattel Píšte len na email, na telefón nereagujem Popis: Barbie DreamHouse má tri poschodia a obsahuje celkom 75 dielov Domček snov pre bábiky má všetko vybavenie vrátane nábytku a doplnkov Nový domček Barbie DreamHouse vyžaduje jednoduchú montáž Tri skladby, dve zvukové oblasti a prispôsobiteľné nastavenia svetla Domček so svetelnými a zvukovými efektmi funguje na 3 batérie AA Šteniatko a mačička majú vlastné ihrisko s mäkkou trávou, šmykľavkou a bazénom Do pracovného výťahu sa zmestia 4 bábiky alebo invalidný vozík Barbie Odolný plastový domček snov ponúka dvojnásobnú zábavu s transformujúcim sa nábytkom Barbie DreamHouse je vhodný pre deti od 3 rokov