bazár, predaj, inzercia, predám

SYMPATICKÝ rodinný domček vhodný aj na REKREÁCIU, Podkriváň

Kategória: Domy

B10 Vám ponúka na predaj len u nás podpivničený rodinný domček vhodný na rekreáciu alebo bývanie na krásnom mieste obce Podkriváň okr. Detva.

Dom je v pôvodnom veľmi zachovalom stave s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, nové sú plastové okná a strecha. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 897 m2, obytná plocha je cca 70 m2.





DISPOZÍCIA:

Dispozične pozostáva z chodby, dvoch izieb, kúpeľne s WC, kuchyne a komory, ktorá sa dá po rekonštrukcii užívať ako ďalšia izba. Podpivničená časť ponúka tri miestnosti. K nehnuteľnosti patrí humno, chliev a murovaná piecka na chlieb. Dom je napojený na elektrickú sieť, kúrenie na tuhé palivo s napojením na radiátory, voda obecná+ studňa a odpady sú vedené do žumpy s trativodom. Kúpa iba v hotovosti, predáva sa dom a spoluvlastnícky podiel na pozemku.





Tip makléra: Pekná nehnuteľnosť na oddych alebo trvalé bývanie. Odporúčam obhliadku.





V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č.

ID: 110357

Cena: 77 600.00 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
SYMPATICKÝ rodinný domček vhodný aj na REKREÁCIU, Podkriváň
Podobné inzeráty
Ranč na predaj v malebnom prostredí Podkriváň
Typ: Vidiecky dom Ulica: Podkriváň Obec: Podkriváň Láska ku koňom je “diagnózou” na celý život…a nie nadarmo sa to hovorí. Podľahnúť magickej kráse týchto impozantných stvorení nie je ťažké - stačí už aj pohľad do ich hlbokých, úprimných očí a celý svet je zrazu iný…a najkrajší z konského chrbta. Už Winston Churchill hovoril, že žiadna hodina nie je stratená, keď je strávená v sedle.   Aby to znelo ešte lepšie, máme pre Vás jedinečnú ponuku splniť si sen o ranči v prekrásnej prírode v obci Podkriváň.    Ponúkame na predaj rodinnú usadlosť- ranč, nachádzajúcu sa na polosamote v krásnej prírode Podpoľania, v katastri obce Podkriváň. Nehnuteľnosť je vzdialená len necelé 2 kilometre od napojenia na diaľnicu R4 a vedie k nej asfaltová cesta. Vzdialenosť od okresného mesta Detva je 6,5 km.   USADLOSŤ Rodinná usadlosť disponuje množstvom výhod a benefitov. Tvorí ju priestranný rodinný dom a samostatná chatka so saunou v bezprostrednom susedstve, ktorú je možné využívať pre ubytovanie priateľov, príbuzných, alebo aj na komerčné účely. Príjemné posedenie v tieni ponúka veľká markíza umiestnená na dvore, ktorej súčasťou je kaviareň so štýlovým paletovým sedením. Dvor uzatvárajú hospodárske budovy s vybudovanou stajňou a samostatnými boxami pre kone. Dominantou usadlosti je veľký, veľmi dobre dispozične riešený, kompletne zrekonštruovaný (vidiecky) dom. Celý dom je kvalitne zateplený, s drevenými eurooknami a novou škridlovou strechou. Vstupné dvere vedú do centrálnej priestrannej chodby, odkiaľ sa prechádza do jednotlivých miestností: kuchyne, kúpeľne s vaňou, sprchou a WC, spálne a obývacej izby. Srdcom celého domu je priestranná kuchyňa s krbom, vyžarujúca teplo a pokojnú atmosféru, vhodná nielen na stolovanie, ale aj príjemný popoludňajší odpočinok alebo večerné posedenie. Kuchyňa je veľká a svetlá vďaka oknám na dve strany, linka a zariadenie sú vyrobené na mieru, všetko je kvalitné a plne funkčné. Sporák je plynový, používaný s 25 kg plynovými bombami, pri každodennom varení je spotreba necelé 2 bomby za rok. Priestrannej spálni dominuje posteľ z masívu. Veľkou výhodou je množstvo úložného priestoru, ktorý zabezpečujú rolldor skrine na mieru aj menšie komody. Spálňa je situovaná na východ, ponúka výhľad do sadu a počas zimných mesiacov aj krásny východ slnka. Tieniace rolety na okne umožňujú čiastočné alebo úplné zatemnenie izby, a teda poskytujú nerušený spánok aj počas krátkych letných nocí.   Obývacia izba bola v poslednom období využívaná skôr ako detská izba a tomu bola prispôsobená - keďže funkciu príjemného posedenia pri stole či na gauči plní kuchyňa. Kúpeľňa disponuje rohovou vaňou, sprchou, toaletou a umývadlom. V zime ju vyhrieva kuchynský krb, keďže komín je vedený v stene kúpeľne. Všetky prízemné miestnosti sú nepriechodné. Zateplené podkrovie je pripravené na zariadenie. Doteraz nebolo využívané, nový majiteľ si ho môže dokončiť p
Nové ❗️ 2 izbový domček na predaj, Veľký Klíž - okres Parti
Rodinný dom na predaj v lokalite Veľký Klíž v okrese Partizánske Center Reality . sk - ponúka na predaj Rodinný domček v obci Veľký Klíž - okres Partizánske. Rodinný domček je v osobnom vlastníctve, ma pôvodný stav. Predáva sa čiastočne zariadený + dohoda. Postavený je v tichej konečnej obci okresného mesta Partizánske, ktorá je vzdialená 20 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske a Topoľčany. Obec ma autobusové spojenie a zároveň Vás milo prekvapí svojou zeleňou, nachádzajú sa tu potraviny, obecný úrad. Kúpa tejto nehnuteľnosti je možná aj na trvalé bývanie, alebo má výborné využite na chalupu. Domček je čiastočne podpivničený. Domček ma veľmi dobre dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne, jednej väčšej izby, jednej menšej izby, komory v ktorej je vstup do pivnice. Domček je v susedstve s ďalším domom a obe tieto nehnuteľnosti majú spoločný prístup. Zadná strana pozemku je rozdelená na dve polovičky plotom a každý ma možnosť používať svoju časť podľa svojich potrieb. Celý pozemok je oplotený a ma vstupnú bránu. Domček je napojený na elektrickú prípoju, plynovú prípojku, verejný vodovod. Dvor je vysadený trávnatým porastom o ktorý sa vám v prípade potreby postará veľmi milí pán zo zadného domčeka :) . Rozloha pozemku je v podielovom vlastníctve, ktoré bude nanovo zamerané a rozdelené geodetom. Celková rozloha pozemku je 1848 m2. Stavba je suchá, aj keď má domček pôvodný stav, je udržiavaný a vykurovaný. Vykuruje sa plynom pomocou gamat. Okná sú drevené, podlaha dlažba, dlážkovina, linoleum. Steny stierky, zárubne sú masív drevo, čo je možné ošetriť a ponechať ich pri možnej rekonštrukcii, čím zachováme typický chalupársky vzhľad. Domček nemá kúpeľňu, používa sa suchá toaleta. Čo dodať na záver ?! Už pri vstupe na pozemok som mala príjemný pocit, bolo vidno, že o okolie domu a dvor je tiež postarané. Všetko pôsobilo na mňa pokojne a milo. Hneď som si predstavovala využitie tohoto domčeka, buď na celoročné bývanie pre ľudí, ktorý hľadajú tichú, kľudnú lokalitu, alebo pre ľudí, ktorý hľadajú tiché miesto na chalupárčenie, kam by sa utiahli z rušného veľkomesta. Výhoda je sused, ktorý ochotne pomôže, postráži chalupu pokiaľ tam nie ste. Výhodou je stav a dispozičné riešenie, rekonštrukciou je možné vytvoriť veľmi útulné bývanie. Nemám žiadne výhrady, na kúpu môžem iba doporučiť ! Ale o tom sa už presvedčte sami . Ak vás moja ponuka zaujala, ak hľadáte vhodné miesto a chalupu, tak verím, že aj Vás táto ponuka milo prekvapí a to priamo na obhliadke, ktorú si môžete vopred dohodnúť na tel. čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem. Domček je možné kúpiť aj na hypotéku, ohľadne ktorej Vám všetko potrebne zabezpečím :)
NOVÁ CENA Rodinný dom na predaj- Vyhne
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom určený na rekreáciu alebo trvalé bývanie, ktorý je obklopený očarujúcou prírodou Štiavnických Vrchov vo Vyhniach s pozemkom o výmere 1 033m2, cez ktorý preteká potôčik. Rekreačný rodinný dom ponúka množstvo benefitov a výhod. Jeho najväčšie výhody sú krásna okolitá príroda, pokojné a tiché prostredie, ktoré ponúka priestor na relax a oddych. Rodinný domček dýcha históriou a čaká na nového majiteľa, ktorý mu dodá nový život a zrekonštruuje ho podľa seba. Na chate je spravená nová plechová strešná krytina. Zvyšok domu je v pôvodnom stave. Na pozemku sa nachádzajú kompletné inžinierske siete, čistička odpadových vôd, vlastná studňa ako aj zásobník na LPG. Na pozemku sa nachádza hlavný rodinný dom s 3 obytnými miestnosťami úžitkovou plochou 97 m2 a menší domček 15 m2, súčasťou pozemku je veľká záhrada. Menší domček pozostáva z prízemia kde sa nachádza studňa a samostatné WC. Na druhom poschodí je obytná miestnosť. Staršia časť hlavnej budovy je postavená z kameňa a hliny a novšia časť je z tvárnice a tehly. Pri vstupe vojdete do kuchyne, ktorá disponuje zachovalou kuchynskou linkou a jedálenským kútom. Kuchyňa je vykurovaná podlahovým kúrením a radiátorom. Z kuchyne sa dostanete do obývacej izby s krbom, ktorý počas chladných večerov vyčaruje v miestnosti príjemnú romantickú atmosféru. Ďalšia izba je predpripravená na pokladanie novej podlahy a je odizolovaná Ekostyrenbetónom (ľahký betón s dobrými izolačnými vlastnosťami). Kúpeľňa je zrekonštruovaná s vaňou, umývadlom a WC. Tepelný komfort Vám v kúpeľni zabezpečí podlahové kúrenie a ohrievač vody značky Eliz a kondenzačný kotol Fondital . Odpadová voda z kúpeľne a kuchyne ide do vlastnej ČOV. Na pozemku sa nachádza ešte jedna menšia stavba, ktorá bola využívaná na občasné varenie. Lokalita Vyhne, v ktorej sa rekreačný rodinný dom nachádza je známa pre nádhernú okolitú prírodu, ktorá pôsobí ako balzam na dušu. Obec Vyhne je v okrese Žiar nad Hronom a iba 15 km od kráľovského banského mesta Banská Štiavnica, a necelých 40 km od mesta Kremnica. Táto lokalita je obľúbená najmä kvôli nespočetnému množstvu aktivít ako napr. cyklistika, prechádzky do prírody ale aj túry pre náročnejších, spoznávanie historických pamiatok, lesy sú ideálne na hubárčenie, v lete relax pri vode a kúpanie v termálnych prameňoch a na termálnom kúpalisku Vodný raj v zime lyžovanie na neďalekom lyžiarskom stredisku Ski Salamander alebo Ski Ostrý Grúň. Štiavnicke Vrchy sú známe ako banská oblasť a dodnes tam je množstvo štôlni. Obec je dobre občiansky vybavená nachádza sa tam materská škôlka, základná škola a potraviny. Chata je ako stvorená pre milovníkov prírody. Táto nehnuteľnosť si vyžaduje dokončenie ale má veľký potenciál, môže byť využívaná aj na trvalé bývanie alebo ako rekreačný víkendový rodinný dom. Vďaka zaujímavej lokalite, ktorá láka turistov by mohol byť rodinný dom vhodný ako investícia na prenájom počas letnej aj zimnej sezón
ZNÍŽENÁ CENA Sympatický rodinný dom vo Svite na PREDAJ
Realitná kancelária Dobré Reality s r. o. ponúka na predaj sympatický rodinný dom, ktorý sa nachádza v tichom prostredí pod malebnými Vysokými Tatrami v meste Svit (okres Poprad, Prešovský kraj), časť Podskalka. Mesto Svit disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a je príjemným miestom na bývanie s výbornými podmienkami na relax (turistika, cyklistika, kultúrne a športové podujatia priamo v meste alebo aj v blízkom Poprade. Zrekonštruovaný moderný dvojgeneračný šesťizbový rodinný dom s balkónom má dva samostatné vstupy, ktoré vedú do dvoch bytových jednotiek (vstup z priečelia domu a zo zadnej strany). Budúci majiteľ tak môže nehnuteľnosť kompletne využívať na bývanie alebo môže spodné podlažie využívať na podnikanie či ubytovávanie hostí. Tento rodinný dom má i obytné podkrovie, ktoré si budúci majiteľ môže upraviť podľa svojich predstáv. Rodinný dom stojí na svahovitom teréne v zástavbe rodinných domov. Na oplotenom pozemku sa nachádza aj terasovitá záhrada vhodná na pestovanie ovocia, byliniek či zeleniny alebo aj na kvetinové záhony. V zadnej časti záhrady sa nachádza aj malá terasa na posedenie, súčasťou záhrady je aj murovaná garáž. Predzáhradka je zatrávnená. Táto perspektívna nehnuteľnosť má veľmi dobrú polohu s výbornou dopravnou dostupnosťou do okolitých miest a obcí. Dispozičné riešenie: Prízemie: 1. Vstup z priečelia od ulice 2. Chodba 3. Kúpeľňa 4. Komora 5. Kotolňa 6. Izba 7. Izba 8. Kuchyňa 9. Obývacia izba s krbom Poschodie: 1. Vstup do domu zo záhrady 2. Kuchyňa 3. Kúpeľňa 4. Obývacia izba s balkónom 5. Chodba 6. Izba 7. Izba Vzdialenosti Svit-Vysoké Tatry: 16 km Svit-Kežmarok: 22 km Svit-Poprad: 8 km Svit-Levoča: 36 km PROSÍM, NEPREHLIADNITE: Viac o ponúkanej nehnuteľnosti si môžete pozrieť v tomto pôvabnom videu: V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: alebo e-mailom: Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
Domček hotový na bývanie v blízkosti mesta Vranov n. To
Vitajte v obci Čaklov, kde sa nachádza útulný domček, ktorý sa môže stať vaším novým domovom. Tento domček vás zaujme nielen svojim nádherným interiérom, ale aj svojou krásnou záhradou, ktorá je ako stvorená na odpočinok. Domček vidieckeho štýlu pozostáva z dvoch izieb, kuchyne a veľkej kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou domu je aj samostatné WC, ktoré je prístupné zo vstupnej predsiene. Domček bol kompletne prerobený s ohľadom na detail a kvalitu práce. Nová strecha, podlahy, plastové okná, bezpečnostné dvere, ústredné kúrenie v celom dome na plyn a lokálne kúrenie krbom, to sú iba niektoré z mnohých výhod, ktoré tento dom ponúka. V zime si užijete teplo z krbu, ktorý rozvádza teplý vzduch cez prieduchy do každej izby čo zaručuje útulnú atmosféru v každej miestnosti. V rámci inžinierskych sietí je dom napojený na obecný vodovod, ale aj na vlastnú studňu, plyn a elektrinu. Odpad je zvedený do kanalizácie. Veľkou výhodou je aj bezpečnostný alarmový systém Satel, ktorý zabezpečuje bezpečnosť v neprítomnosti. Súčasťou je aj optický internet a TV Skylink. Na pozemku o rozmeroch 70 x 15 m sa okrem hlavného domu nachádza aj ďalší domček, ktorý je vhodný na celoročné užívanie a má nový altánok. Tento domček disponuje jednou izbou, kuchynkou a kúpeľňou. Okrem toho sú na pozemku k dispozícii aj dvoj- garáž, dielňa, skladové miestnosti, krytá pivnica vhodná na skladovanie ovocia a zeleniny, priestor pripravený na chov sliepok a voliéra pre psa. Na záhrade nájdete ovocné stromčeky: jablone, slivky, orechy. Tento zaujímavý vidiecky domček dokonale zlučuje príjemný a tichý vidiecky život s výhodami mesta. Nachádza sa na tichej a kľudnej ulici, kde si môžete vychutnať súkromie a nekonečný oddych v okolí prírody. A to všetko iba pár minút jazdy autom od Vranova nad Topľou a pol hodiny od Prešova, kde sa nachádzajú všetky potrebné služby pre pohodlný život. Tento úchvatný dom je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dokonalú harmóniu medzi mestským a vidieckym životom. Viac fotografií a info na webe: Obytná plocha: 120 m2 Plocha parcely: 1068 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: centrálny plynovod Odpady: verejná kanalizácia Voda: vodovod Kúrenie: iné Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: dom
Predaj:2 izbový rodinný dom iba 11 km od Moldavy nad Bodvou
EFEKT reality ponúka na predaj 2 izbový rodinný domček gazdovského typu s veľkým pozemkom o rozlohe 1188 m2, v obci Hidvégardó tesne za hranicami Hosťovce, iba 11 km od Moldavy nad Bodvou a 37 km od mesta Košíc. Domček má úžitkovú plochu 72 m2 a je v pôvodnom, ale zachovalom stave s dobrou strechou, ktorá nezateká. V dome sú tri izby v ktorých bola začatá rekonštrukcia, tým pádom si to vie nový majiteľ prerobiť podľa seba a svojich predstáv. Tento domček je vhodný na bývanie alebo na rekreáciu a chalupárčenie. Dospozícia domu: - vstupná chodba - kuchyňa - kúpelňa a WC - obývacia miestnosť - izba Dom je napojený na všetky inžinierske siete ako obecný vodovod, kanalizácia, elektrina a plyn. Nehnuteľnosť sa nachádza minmo hlavnej cesty čo ponúka dostatočný kľud a pokoj na rekreáciu alebo bývanie. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako: pošta, škola, pekáreň, potraviny a záchranka. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať a rovno si dohodnúť obhliadku.